Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

AVENT SCD395/21 izdajalica za mlijeko električna Standard + 260ml bočica, VIA set 5kom

Redovna cijena
1.199,99 Kn
Vrijednost s popustom
1.019,99 Kn
Vrijedi 24.06.2021 - 27.06.2021
Internet akcija
  • Set Avent SCD395/21 sadrži:
     - SCF395/11 električna izdajalica za mlijeko Standard
     - SCF619/05 posudica za mlijeko 5 kom
     - SCF033/17 bočica Natural 260 ml
  • Garancija: 2 godine
Set Avent SCD395/21 sadrži:SCF395/11 ELEKTRIČNA IZDAJALICA STANDARDUđite u novu eru izdajanja uz savršeno uravnoteženu kontrolu usisa i stimulaciju bradavica, a sve to inspirirano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna izdajalica održava optimalan protok mlijeka i nježno se prilagođava veličini i obliku bradavica.

Tehnologija prirodnog kretanja za brži protok mlijeka*

Izdojite više mlijeka u kraćem roku* uz pomoć jastučića koji potiče i izdaja mlijeko poput bebe. Besprijekorno se prebacuje iz načina rada stimulacije u način rada izdajanja, a primjenjuje upravo pravu količinu pritiska stimulacije bradavica i sile usisa za maksimalni protok mlijeka. Utemeljeno na rezultatima vremena početka protoka mlijeka (vremena do refleksa za izdajanje mlijeka – MER).*

Mekan i prilagodljiv silikonski jastučić univerzalne veličine

Jedna veličina pristaje svima. Budući da smo svi mi različite građe, silikonski se jastučić nježno savija te prilagođava vašoj bradavici. Pristaje 99,98 % veličina bradavica* (do 30 mm).

Izdajajte bez naginjanja naprijed

Opustite se dok izdajate zahvaljujući dizajnu koji vam omogućuje da sjedite uspravno umjesto da se morate naginjati naprijed. Nema potrebe za naginjanjem naprijed, klinički dokazan udoban položaj za izdajanje.* Utemeljeno na rezultatima kliničkih ispitivanja proizvoda u kojima je sudjelovalo 20 sudionica (2019.), 90 % sudionica smatralo je da je položaj za izdajanje udoban (jednostruka električna izdajalica), a 95 % sudionica smatralo je da je položaj za izdajanje udoban (dvostruka električna izdajalica).

Personalizirano iskustvo, 8 + 16 razina postavki

Fino podesite svako izdajanje prema svojim potrebama sa širokim rasponom postavki stimulacije i izdajanja. Naše izdajalice nude 8 postavki za stimulaciju i 16 postavki za izdajanje za personalizirano iskustvo.

Bešuman motor za diskretno iskustvo bilo gdje (uporaba s kabelom)

Izdajajte kad god i gdje god to želite zahvaljujući bešumnom motoru tankog dizajna. Uporaba isključivo s kabelom.

Minimalan broj dijelova i intuitivno postavljanje

Naš zatvoreni sustav izdajanja znači da se mlijeko ne zadržava u cijevima pa vam ostaje manje za čišćenje. A i manji broj dijelova također olakšavaju ponovno sastavljanje.

Funkcija memorije

Znate što volite? Izdajalica se automatski sjeća vaših posljednjih postavki, sve što trebate učiniti jest sjesti i pritisnuti gumb za pokretanje.

Funkcija pauziranja/rada

Želite li se namjestiti ili jednostavno pauzirati, gumb za pokretanje/pauziranje uvijek vam je nadohvat ruke.
SCF033/17 BOČICA NATURAL 260 ml


Bočica Natural s izuzetno mekim sisačem sličnija je dojci. Široki sisač oblika dojke i fleksibilnog spiralnog dizajna s udobnim laticama omogućuje prirodno zahvaćanje te omogućuje kombiniranje dojenja i hranjenja iz bočice.Izuzetno meki sisač dizajniran da oponaša dojku

Sisač ima izuzetno meku teksturu i dizajniran je da oponaša dojku.


Prirodno zahvaćanje zahvaljujući širokom sisaču oblika dojke

Široki sisač oblika dojke potiče prirodno zahvaćanje poput zahvaćanja dojke i olakšava kombiniranje dojenja i hranjenja bebe na bočicu.


Fleksibilni spiralni dizajn u kombinaciji s udobnim laticama

Fleksibilni spiralni dizajn u kombinaciji s jedinstvenim udobnim laticama daje fleksibilni sisač koji omogućuje prirodnije hranjenje bez savijanja sisača.


Ventil za sprečavanje kolika dizajniran za smanjenje kolika i nemira

Ventil za sprečavanje kolika dizajniran je da drži zrak dalje od bebinog trbuščića, smanjujući kolike i neugodu.


Ergonomski oblik za maksimalnu udobnost

Zahvaljujući jedinstvenom obliku bočicu je lako držati i hvatati u bilo kojem smjeru radi maksimalne udobnosti, čak i kad su u pitanju male bebine ruke.


Jednostavno korištenje i čišćenje, brzo i jednostavno sastavljanje

Široko grlo bočice olakšava punjenje i čišćenje. Mali broj dijelova omogućava brzo i jednostavno sastavljanje.


Dostupni su sisači različitih brzina protoka

Philips Avent asortiman Natural pruža različite mekoće sisača i veće brzine protoka za svaku fazu razvoja bebe.


Kompatibilnost s cijelim asortimanom Philips Avent Natural

Miješajte i usklađujte Avent izdajalice, bočice i dijelove čašice te kreirajte proizvod koji vam odgovara kada vam treba!


Ova bočica ne sadrži BPA*

Philips Avent Natural bočica napravljena je od materijala koji ne sadrži BPA* (polipropilen).SCF619/05 POSUDICA ZA MLIJEKO 5 kom


Učinkovito izdojite i spremite izdojeno mlijeko te nahranite bebu njime zahvaljujući čašici za spremanje. Sterilizirajte i ponovo koristite čašicu za spremanje s izdajalicom tvrtke Philips AVENT ili kompatibilnim dudama za bočice – mogućnosti je mnogo.


Za jednostavno spremanje i transport

Philips Avent čašice za spremanje imaju poklopac koji omogućuje dobro zatvaranje radi sigurnog spremanja i prenošenja.


Za lako praćenje datuma i sadržaja

Olovkom na čašici napišite datum.


Uredno slaganje u hladnjaku i zamrzivaču

Kompatibilne za slaganje jedna na drugu - za uredno slaganje u hladnjaku i zamrzivaču.


Više čašica

U kompletu je 5 čašica po 180 ml za višekratno korištenje.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.