Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

AVENT SCF301/02 izdajalica za mlijeko električna premium, jednostruka

Redovna cijena
1.179,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
1.061,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
  • Uključuje kućište pumpe za izdajanje, bazu s cijevima, 1 meki jastučić, bočicu, poklopac za putovanja, disk za zatvaranje posude za spremanje izdojenog mlijeka, vezicu
  • Ne sadrži BPA
  • Kompaktan dizajn
  • Ergonomski oblik
  • Lako čišćenje
Udobnost je važna prilikom izdajanja, a svaka je majka doživljava drukčije. Ova izdajalica omogućuje vam odabir jednog od 4 načina stimulacije i jedne od 4 postavke izdajanja. Na taj način svako izdajanje možete učiniti učinkovitim i udobnim. Željene postavke za izdajanje se spremaju, tako da ćete biti spremni za izdajanje pritiskom gumba. Treba vam predah od izdajanja? Samo pritisnite gumb za pauziranje, a za nastavak pritisnite gumb za rad. Tako je lako. Meka baršunasta tekstura masažnih jastučića pruža osjećaj topline i udobnosti na koži, što može pomoći u stimulaciji protoka mlijeka.
Fleksibilni materijal dizajniran je da oponaša bebino sisanje, što može pomoći u otpuštanju mlijeka. Lagani i kompaktni dizajn omogućuje lako izdajanje kod kuće ili dok ste u pokretu.

Tijekom dojenja bebe prate ritam sisanja, gutanja, disanja u omjeru 1:1:1. Ova izdajalica ima posebnu tehnologiju Rhythmic Wave koja je osmišljena za oponašanje bebinog sisanja i gutanja, brzine i omjera (1:1), radi brzog i učinkovitog generiranja protoka mlijeka. To znači da će izdajanje biti prirodno i udobno.

Praktični zaslon s pozadinskim osvjetljenjem omogućuje diskretno izdajanje noću, bez potrebe za uključivanjem svjetla. Blagi zvuk sprečava ometanje.

Napaja se električnom energijom, a može se korisitit bežično s baterijama. Potrebne su četiri nepunjive AA baterije od 1,5 V ili četiri punjive baterije od 1,2 V.

Ne sadrži BPA.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.