Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

AVENT SCF348/12 duda varalica s pliš životinjom, majmun

  • Svako maženje pruža još veću ugodu
  • Uključuje "ultra soft" dudu varalicu
  • Plišana životinja s dudom "ultra soft"
  • 0 m+
  • Ortodontske, ne sadrže BPA
  • 1x snuggle i 1x duda za bebe, 0 – 6 mj.
Philips Avent "ultra soft" snuggle plišana je životinja s ultra soft dudom varalicom.
Lagana je, tako da je možete držati blizu bebe kako bi se osjećala sigurno. Lako ju je pronaći i odvojiti od dude, za čišćenje bez muke.
Vama i vašoj bebi lakše je pronaći dudu

Nema više traženja duda! Zahvaljujući plišanoj životinji dudu je lako pronaći.


Bebe će uživati u dodatnoj udobnosti svakim maženjem

Bebe će uživati u dodatnoj udobnosti dok se maze s plišanim životinjama. Plišane životinje napravljene su od meke tkanine, a njihove šape malo su teže tako da duda ostaje na mjestu.


Plišana životinja kompatibilna je sa svim Philips Avent dudama varalicama

Plišana životinja kompatibilna je sa svim Philips Avent dudama varalicama. To vam omogućuje kombiniranje i usklađivanje te kreiranje proizvoda koji odgovara bebi.


Odaberite omiljeni ili sakupite sva četiri simpatična lika

Bebe će uživati u maženju s bilo kojim od naša četiri slatka lika: žirafom, majmunom, slonom ili tuljanom. Naše plišane životinjice snuggle bebin su umirujući prijatelj. A kad se beba opusti, možete i vi.


Može se odvojiti radi lakog čišćenja

Plišana životinja lako se može odvojiti od "ultra soft" dude varalice, a obje se mogu lako očistiti. Osim toga, bit ćete mirni znajući da beba uvijek može uživati u čistom i umirujućem doživljaju.

Duda varalica može se zasebno očistiti i sterilizirati

Plišane životinje mogu se prati u perilici rublja, a dude varalice u perilici posuđa, sterilizatoru ili ključaloj vodi. Osjećat ćete se dobro znajući da su uvijek čiste i sigurne za vaše maleno.


Umiljati i meki snuggle isporučuje se s "ultra soft" dudom varalicom

Umiljati i meki snuggle isporučuje se s našom "ultra soft" dudom varalicom. Napravljen od elastičnog silikona, mekan je na bebinoj osjetljivoj koži i dizajniran tako da ne ostavlja tragove na koži.


Meki i fleksibilni štitnik pruža veću udobnost i ostavlja manje tragova na koži

Kako bi se zaštitila osjetljiva koža, izuzetno meki i fleksibilni štitnik prati oblik bebinih obraza. Ostavlja manje tragova i manje nadražuje kožu, tako da bebe mogu uživati u udobnijem i umirujućem doživljaju.*
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.