AVENT električna izdajalica premium, dvostruka - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
AVENT električna izdajalica premium, dvostruka
2.349,99 KN
REDOVNA CIJENA
2.349,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 931468

  • Dvostruka izdajalica
  • 16 postavki izdajanja
  • 8 postavki stimulacije
  • Lako čišćenje i sastavljanje
  • Punjiva baterija
  • Zaslon timera
  • Tihi motor
  • Memorijska funkcija
  • Bočica i duda ne sadrže BPA
  • Putna vrećica i torbica
Inspirirano bebama. Učinkovito za mame

Uđite u novu eru izdajanja uz savršeno uravnoteženu kontrolu usisa i stimulaciju bradavica, a sve to inspirirano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna izdajalica održava optimalan protok mlijeka i nježno se prilagođava veličini i obliku bradavica.

Tehnologija prirodnog kretanja za brži protok mlijeka*
Izdojite više mlijeka u kraćem roku* uz pomoć jastučića koji potiče i izdaja mlijeko poput bebe. Besprijekorno se prebacuje iz načina rada stimulacije u način rada izdajanja, a primjenjuje upravo pravu količinu pritiska stimulacije bradavica i sile usisa za maksimalni protok mlijeka. Utemeljeno na rezultatima vremena početka protoka mlijeka (vremena do refleksa za izdajanje mlijeka – MER).*

Mekan i prilagodljiv silikonski jastučić univerzalne veličine
Jedna veličina pristaje svima. Budući da smo svi mi različite građe, silikonski se jastučić nježno savija te prilagođava vašoj bradavici. Pristaje 99,98 % veličina bradavica* (do 30 mm).

Izdajajte bez naginjanja naprijed
Opustite se dok izdajate zahvaljujući dizajnu koji vam omogućuje da sjedite uspravno umjesto da se morate naginjati naprijed. Nema potrebe za naginjanjem naprijed, klinički dokazan udoban položaj za izdajanje.* Utemeljeno na rezultatima kliničkih ispitivanja proizvoda u kojima je sudjelovalo 20 sudionica (2019.), 90 % sudionica smatralo je da je položaj za izdajanje udoban (jednostruka električna izdajalica), a 95 % sudionica smatralo je da je položaj za izdajanje udoban (dvostruka električna izdajalica).

Personalizirano iskustvo, 8 + 16 razina postavki
Fino podesite svako izdajanje prema svojim potrebama sa širokim rasponom postavki stimulacije i izdajanja. Naše izdajalice nude 8 postavki za stimulaciju i 16 postavki za izdajanje za personalizirano iskustvo.

Bešuman motor za diskretno iskustvo gdje god se nalazili
Izdajajte kad god i gdje god to želite zahvaljujući bešumnom motoru tankog dizajna.

Punjiva baterija za izdajanje u pokretu
Izdajajte u pokretu bez brige o strujnom napajanju. Naša punjiva baterija opremljena je mikro USB adapterom i traje do 3 izdajanja u jednom punom punjenju.

Minimalan broj dijelova i intuitivno postavljanje
Naš zatvoreni sustav izdajanja znači da se mlijeko ne zadržava u cijevima pa vam ostaje manje za čišćenje. A i manji broj dijelova također olakšavaju ponovno sastavljanje.

Funkcija memorije
Znate što volite? Izdajalica se automatski sjeća vaših posljednjih postavki, sve što trebate učiniti jest sjesti i pritisnuti gumb za pokretanje.

Vrećica i torbica za izdajalicu
Poslužite se po mjeri krojenom vrećicom i izolacijskom torbicom da biste svoju izdajalicu nosili svuda sa sobom i smanjili dimenzije.

Zaslon za praćenje vremena
Pratite koliko dugo izdajate na svakoj dojci te ukupno trajanje izdajanja uz pomoć zaslona digitalnog mjerača vremena.

Funkcija pauziranja/rada
Želite li se namjestiti ili jednostavno pauzirati, gumb za pokretanje/pauziranje uvijek vam je nadohvat ruke.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.