BABY TULA nosiljka Explore platnena bloom roza TBCA6F53 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BABY TULA nosiljka Explore platnena bloom roza TBCA6F53
Redovna cijena 1.349,99 KN
-20%

VRIJEDNOST S POPUSTOM

1.079,99 KN

Vrijedi do rasprodaje zaliha

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 777639

Boje

BABY TULA nosiljka Explore mrežasta, beyond TBCP6G89BABY TULA nosiljka Explore platnena forever TBCA6G80

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

 • Za djecu od 3,2 do 20,4 kg
 • 3 položaja nošenja
 • Od rođenja bez umetka
 • Ergonomska i podesiva nosiljka "raste" s djetetom od rođenja do vrtićke dobi
 • Pojastučene naramenice za optimalnu udobnost na vratu i ramenima
Nosiljka Baby Tula Explore ergonomska je nosiljka za bebe koja pruža 3 položaja nošenja, uključujući položaj licem prema naprijed. Ovo je Baby Tula nosiljka s najviše opcija koja je dizajnirana tako da raste zajedno s djetetom od rođenja do vrtićke dobi. U Baby Tula Explore nosiljci djeca mogu biti sigurno smještana od rođenja, a zatim istraživati svijet iz zaštitničkog naručja roditelja. Veća djeca lako se mogu nositi na leđima. Explore je jednostavna za korištenje, moderna i udobna nosiljka za nošenje bebe od 3,2 do 20,4 kg. Nosiljka se za novorođenče koristi bez ikakvog umetka, a može se nositi u tri ergonomska položaja: na trbuhu tako da je dijete okrenuto prema naprijed, na trbuhu tako da je dijete okrenuto prema osobi koja nosi, te na leđima. Panel nosiljke se namješta po širini i visini kako bi se prilagodio bebi u bilo kojoj fazi rasta i kako bi omogućio udobno sjedište bilo da se nosi prema naprijed ili prema nazad. Naramenice i pojas nosiljke također su potpuno prilagodljivi i pružaju optimalnu udobnost za osobu koja nosi. Pružite sve opcije sebi i svojoj bebi koristeći nosiljku Explore koja se besprijekorno prilagođava djetetu i omogućuje vam da ga nosite privijeno uza sebe od samog početka. Naša kolekcija slavi dragocjene trenutke djetinjstva. Tako jednostavne, a opet tako neponovljivo dragocjene.

ZNAČAJKE:
 • Od rođenja bez umetka - panel se može postaviti na tri različite širine unutar pojasa, dvije širine za noge i dvije različite visine tako da u svim položajima omogućuje ergonomski udoban položaj koji podržava zdrav razvoj dječjeg tijela
 • Udobno i ergonomsko nošenje djeteta na trbuhu, licem prema naprijed (za djecu od 6 do 10 kg)
 • Tri položaja nošenja – na trbuhu prema naprijed, na trbuhu prema natrag, na leđima
 • Za djecu od 3,2 do 20,4 kg
 • Pojastučene naramenice za optimalnu udobnost na vratu i ramenima
 • Prozračan i lagan keper ručne izrade od 100-postotnog pamuka s certifikatom OEKO-TEX® Standard 100
 • Podstavljen panel na mjestima na kojima podržava noge za veću udobnost djeteta
 • Baza od kepera i kapuljača s kopčama u odgovarajućem uzorku i boji
 • Veliki prednji džep na pojasu nosiljke


DIMENZIJA I MASA:
Ovisno o namještanju kopči, širina panela može se podesiti u rasponu od 13 cm do 38 cm.
Ovisno o položaju regulatora, visina panela može se podesiti u rasponu od 28 cm do 43 cm.
Pojas nosiljke visok je 13 cm i širok 69 cm. Dodatnom tkaninom proširuje se za približno 76 cm (ukupna dužina tkanine u razini pasa približno iznosi ~ 145 cm).
Masa nosiljke: 0,8 kg

UPOZORENJE: Dijete se treba nositi sprijeda, okrenuto prema vama, sve dok ne bude moglo pravilno kontrolirati glavu i tijelo.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.