FREEON ruksak za nošenje djeteta Mount 44367 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
FREEON ruksak za nošenje djeteta Mount 44367
769,99 KN
REDOVNA CIJENA
769,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1028114

  • Dob: 6+ mj
  • Nosivost: do 18 kg
  • Garancija: 1 godina
Ruksak s jednostavnim sistemom upotrebe, aluminijskim stalkom i stabilnim, odstranjivim krovicem sa zaštitom od kiše, proizveden iz vodonepropusnog materijala 600D oxford i s mekanim naramenicama osigurava udobnost djetetu i roditelju čak i na dužim izletima. 

2 bočna džepa, prostrana torba ispod sjedećeg dijela. Sistem pričvrščivanja u 5 točaka, umetak, trake s potporom za noge i podesive ramenske i bočne trake za potpunu prilagodbu i stabilnost i sigurnost tijekom nošenja.

Primjerena za djecu od 6 mjeseci do 18 kg.
Dimenzije: 87,5 x 38 x 77 cm.
Težina ruksaka: 2,5 kg.
Testirana u skladu s EN13209:2004. 
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.