BABYBJORN ljuljačka Bouncer balance soft dark grey/grey, cotton jersey 005084 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BABYBJORN ljuljačka Bouncer balance soft dark grey/grey, cotton jersey 005084
1.519,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.519,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 482424

Boje

BABYBJORN ljuljačka Bouncer balance soft beige/grey, cotton jersey 005083BABYBJORN ljuljačka Bouncer balance soft black/dark grey cotton 005022ABABYBJORN ljuljačka Bouncer balance soft silver/white mesh 005029ABABYBJORN ljuljačka Bouncer balance soft dark grey/grey, cotton jersey 005084
 • Ergonomska ljuljačka s izuzetno dugačkim razdobljem korištenja
 • Pruža pravilnu potporu za vrat i leđa malenih beba
 • Prirodno poskakuje (nisu potrebne baterije)
 • Sklopljena zauzima izuzetno malo mjesta - idealna za putovanja
 • Sastav:
     - tkanina: 100% organski pamuk
     - mreža: 100% poliester
     - punjenje: 100% poliester
 • Za dob: od rođenja do 2 godine
Ljuljačka BABYBJÖRN Bouncer Balance Soft ne treba baterije, pokreće je čista zabava! Pokreti djeteta zaljuljat će ljuljačku i dijete će uživat u zabavnom poskakivanju i istovremeno razvijati motoričke sposobnosti i osjećaj za ravnotežu. Malenu bebu u ljuljački nježno ćete umiriti pažljivim njihanjem rukom ili nogom.

Kako koristiti BABYBJÖRN Bouncer Balance Soft?
Ljuljačka Balance Soft ima tri različita položaja za različite potrebe i možete ju jednostavno i tiho, iz uspravnog položaja za igru, podesiti u ležeći položaj za spavanje, ne vadeći dijete iz ljuljačke.

Pravilna potpora za vrat i leđa
Ljuljačka Balance Soft ergonomski je dizajnirana kako bi djetetu pružila pravilnu potporu za leđa i vrat. Tkanina ljuljačke oblikuje se prema djetetovom tijelu i ravnomjerno raspoređuje težinu. Ljuljačka tako djetetu pruža pravilnu potporu, što je posebno važno za male bebe čiji mišići još nisu u potpunosti razvijeni.
Ljuljačka i stolica u jednom
Ljuljačka Balance Soft može se od rođenja, pa sve dok dijete ne nauči sjediti uspravno, koristiti kao ljuljačka, a kasnije, pa sve do dobi od otprilike 2 godine, kao udobna stolica.
Idealna za putovanja

Sklopljena ljuljačka Balance Soft zauzima izuzetno malo mjesta, što je čini idealnom za putovanja.
Razvijena u suradnji s pedijatrima

Ovaj proizvod razvijen je u bliskoj suradnji s pedijatrima. BABYBJÖRN surađuje s vodećim pedijatrima, primaljama i dječjim psiholozima i nikada nije izdao proizvod bez njihova odobrenja.
Sigurne i testirane tkanine

Sve tkanine koje se koriste u ovom proizvodu nježne su prema bebinoj koži i neškodljive ukoliko ih beba grize ili sisa. Tkanine su testirane i odobrene u skladu s Oeko-Tex® Standard 100 klase I. Ovaj standard jamči da su tkanine bez po zdravlje opasnih tvari i alergena.
Sastav:

- tkanina: 100% organski pamuk
- mreža: 100% poliester
- punjenje: 100% poliester
Održavanje

Tekstilni dio može se skinuti jednostavnim otpuštanjem dvije elastične trake na dnu i izvlačenjem s okvira. Perite ga nježno s deterdžentom bez bjelila. Može se prati u stroju za pranje rublja (na temperaturi do 40 °C). Ne smije se sušiti u sušilici.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.