BABYBJORN nosiljka One cotton denim grey/dark grey 098094E1 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BABYBJORN nosiljka One cotton denim grey/dark grey 098094E1
1.399,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.399,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 877455

Boje

BABYBJORN nosiljka One cotton black 0980230E1BABYBJORN nosiljka One cotton classic denim/midnight blue 098051E1BABYBJORN nosiljka One Air Mesh 3D anthracite 098013BABYBJORN nosiljka One cotton denim grey/dark grey 098094E1
  • Primjerena za novorođenčad sve do 3 godine (od 3,5kg - max 15 kg)
  • Jednostavna za korištenje
  • 4 načina nošenja
  • Garancija: 1 godina
Baby Bjorn već 50 godina radi na tome da svojim idejama pojednostavi i olakša upotrebu proizvoda namijenjenih djeci mlađoj od 3 godine. To je filozofija koja uzima u obzir potrebe djece i njihovih roditelja. U posljednjih nekoliko godina Baby Bjorn dobio je nekoliko međunarodnih nagrada i priznanja iz različitih organizacija i medija za roditelje.

U prvih nekoliko mjeseci bebe imaju veliku potrebu za fizičkom bliskošću i za kontaktom očima s majkom i ocem. Vaša toplina i blizina daju djetetu osjećaj sigurnosti i samopouzdanja. Zato su prvih nekoliko mjeseci nosiljke od velike koristi.

Nosiljka One visoke je kvalitete. Djetetu će pružiti vrhunsku udobnost tijekom cijelog razdoblja korištenja. Posebno odabrani materijali, mjesta za pohranu osobnih stvari i pametni detalji; pobrinut će se da vi i vaše dijete aktivno i bezbrižno uživate u slobodnom vremenu. Za djetetovu udobnost brine podstavljeni dio sjedala, prilagodljiva širina za optimalan položaj nogu te čvrst i prilagodljiv naslon za glavu, koji se po potrebi može i sklopiti.
Ova nosiljka razvijena je u suradnji s pedijatrima, zato je anatomski prilagođena potrebama djeteta u razvoju. Ne sadrži opasne tvari te je pogodna za dječju kožu. Tkanine koje dolaze u dodir s bebom imaju Öko-Tex 100 standard, što znači da je tkanina sigurna za dječju kožu i da ne izaziva alergije.

Omogućava 4 načina nošenja:
Metoda 1: Dijete leži visoko na prsima i okrenuto je prema vama (u blizini srca)
Metoda 2: Kada je dijete malo starije, može se prilagoditi visina tako da dijete smjestite nešto niže, da lako održavate interaktivnu komunikaciju
Metoda 3: Visina se još može spustiti i okrenete nosiljku tako da dijete gleda prema vani
Metoda 4: Vrlo jednostavan i siguran način da dijete nosite na leđima (primjereno od 12+ mj)

Ova nosiljka dobila je nagradu Red Dot Design 2013 za sigurnost, praktičnost i prilagodljivost u kombinaciji s izvrsnim dizajnom.
Baby Bjorn One ispunjava sigurnosne standarde EN 13209-2: 2005.

Posebne značajke:
Min. težina djeteta: 3,5 kg
Max. opterećenje: 15 kg
Min. visina djeteta: 53 cm
Max. visina djeteta: 100 cm
Dobna granica: od novorođenčeta do približno 3. godine

Napomena:
Minimalna dob za dijete okrenuto prema vani je pet mjeseci.
Maksimalna težina za položaj djeteta sprijeda, okrenutog prema vani je 12 kg.

Materijal: kombinacija pamuka i poliesterskog vlakna.
Glavni materijali: 60% pamuk, 40% poliestersko vlakno, podloga: 100% pamuk, podloga bočnog remena: 100% poliestersko vlakno

Održavanje i njega:
Može se prati u perilici rublja na temperaturi od 40°C, koristite blago sredstvo za pranje bez izbjeljivača.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.