Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BABYBJORN nosiljka One silver 098004E1

Redovna cijena
1.549,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Primjerena za novorođenčad sve do 3 godine (od 3,5kg - max 15 kg)
  • Jednostavna za korištenje
  • 4 načina nošenja
  • Garancija: 1 godina
Baby Bjorn već 50 godina radi na tome da svojim idejama pojednostavi i olakša upotrebu proizvoda namijenjenih djeci mlađoj od 3 godine. To je filozofija koja uzima u obzir potrebe djece i njihovih roditelja. U posljednjih nekoliko godina Baby Bjorn dobio je nekoliko međunarodnih nagrada i priznanja iz različitih organizacija i medija za roditelje.


U prvih nekoliko mjeseci bebe imaju veliku potrebu za fizičkom bliskošću i za kontaktom očima s majkom i ocem. Vaša toplina i blizina daju djetetu osjećaj sigurnosti i samopouzdanja. Zato su prvih nekoliko mjeseci nosiljke od velike koristi.


Nosiljka One visoke je kvalitete. Djetetu će pružiti vrhunsku udobnost tijekom cijelog razdoblja korištenja. Posebno odabrani materijali, mjesta za pohranu osobnih stvari i pametni detalji; pobrinut će se da vi i vaše dijete aktivno i bezbrižno uživate u slobodnom vremenu. Za djetetovu udobnost brine podstavljeni dio sjedala, prilagodljiva širina za optimalan položaj nogu te čvrst i prilagodljiv naslon za glavu, koji se po potrebi može i sklopiti.

Ova nosiljka razvijena je u suradnji s pedijatrima, zato je anatomski prilagođena potrebama djeteta u razvoju. Ne sadrži opasne tvari te je pogodna za dječju kožu. Tkanine koje dolaze u dodir s bebom imaju Öko-Tex 100 standard, što znači da je tkanina sigurna za dječju kožu i da ne izaziva alergije.Omogućava 4 načina nošenja:

Metoda 1: Dijete leži visoko na prsima i okrenuto je prema vama (u blizini srca)

Metoda 2: Kada je dijete malo starije, može se prilagoditi visina tako da dijete smjestite nešto niže, da lako održavate interaktivnu komunikaciju

Metoda 3: Visina se još može spustiti i okrenete nosiljku tako da dijete gleda prema vani

Metoda 4: Vrlo jednostavan i siguran način da dijete nosite na leđima (primjereno od 12+ mj)Ova nosiljka dobila je nagradu Red Dot Design 2013 za sigurnost, praktičnost i prilagodljivost u kombinaciji s izvrsnim dizajnom.


Baby Bjorn One ispunjava sigurnosne standarde EN 13209-2: 2005.Posebne značajke:

Min. težina djeteta: 3,5 kg

Max. opterećenje: 15 kg

Min. visina djeteta: 53 cm

Max. visina djeteta: 100 cm

Dobna granica: od novorođenčeta do približno 3. godineNapomena:

Minimalna dob za dijete okrenuto prema vani je pet mjeseci.

Maksimalna težina za položaj djeteta sprijeda, okrenutog prema vani je 12 kg.


Materijal: kombinacija pamuka i poliesterskog vlakna.

Glavni materijali: 60% pamuk, 40% poliestersko vlakno, podloga: 100% pamuk, podloga bočnog remena: 100% poliestersko vlakno


Održavanje i njega:

Može se prati u perilici rublja na temperaturi od 40°C, koristite blago sredstvo za pranje bez izbjeljivača.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.