BARBIE prijateljica psića FXH08 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BARBIE prijateljica psića FXH08
269,99 KN
REDOVNA CIJENA
269,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 822278

  • Za dob: 3 i više godina
Barbie obožava sve životinje, a posebno pse.
Pokrenula je dnevnu brigu o psima s četiri preslatka kućna ljubimca. Dva veća psa će je sigurno držati zaposlenom: jedan može piškiti, a drugi kakati! Mladi ljubitelji životinja zabavit će se igrajući s Barbie i njezinim psićima. Tako je lako brinuti se o ovim prekrasnim psićima. Nahrani većeg svijetlo smeđeg psića s 3 male kosti, a zatim pritisni njegov rep kako bi se pokakao. Ili napuni bočicu s vodom i daj je bijelom velikom psu (sa smeđim ušima), a zatim ga smjesti na novinski papir i podigni mu stražnju nogu. Psić će se popiškiti, a voda će aktivirati promjenu boje na novinama za stvarni izgled bez stvaranja dodatnog nereda. Još dva psića, dekica i zdjelica upotpunjuju set.

Djeca se mogu cijeli dan igrati s Barbie i njezinim psićima. Barbie nosi haljinicu s printom sladoleda i bijele tenisice, a koljena su mu savitljiva tako da se može brinuti o svojim psićima.

Lutka ne može samostalno stajati. Boje i dekoracije mogu se razlikovati od onih prikazanih na pakiranju.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.