BARBIE princeza s magičnom četkom za kosu - Baby Center internet trgovina
0
BARBIE princeza s magičnom četkom za kosu
REDOVNA CIJENA
279,99 KN 37,16 €

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 731137

  • Haljina koja svijetli i svira
  • Različita svjetla i zvukovi
  • "Magična četka za kosu"
  • Dob: 3+
Barbie Dreamtopia magična princeza ima magičnu haljinu čiji gornji dio zasvijetli i zasvira kada se češlja njena posebno duga kosa!  
To je sjajan moment i zabava koja se može neprestano ponavljati posebno zato jer postoje četiri različita svjetla i zvuka. Jedan od zvukova reproducira Barbie Dreamtopia pjesmu. 
Jednostavno počešljajte divnu dugu Barbie kosu s ˝magičnom˝ četkom za kosu koja je uključena u pakiranje ili pritisnite gumb na njenom prsluku kako bi zabava krenula. Prsluk je u duginim bojama i dizajnu koji upotpunjuje ovu svjetlosnu predstavu. Duga suknja ima na sebi pruge u bojama duge i zvjezdani print. Ružičasta tijara i cipele u istom tonu inspiriraju igru.

Uključuje Barbie lutku sa svjetlom i zvukovima s odjećom i dodacima i magičnom četkom za kosu.
Lutka ne može stajati samostalno. Boje i dekoracije mogu varirati.

KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.