Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

BARBIE princeza s magičnom četkom za kosu

  • Haljina koja svijetli i svira
  • Različita svjetla i zvukovi
  • "Magična četka za kosu"
  • Dob: 3+
Barbie Dreamtopia magična princeza ima magičnu haljinu čiji gornji dio zasvijetli i zasvira kada se češlja njena posebno duga kosa!  
To je sjajan moment i zabava koja se može neprestano ponavljati posebno zato jer postoje četiri različita svjetla i zvuka. Jedan od zvukova reproducira Barbie Dreamtopia pjesmu. 
Jednostavno počešljajte divnu dugu Barbie kosu s ˝magičnom˝ četkom za kosu koja je uključena u pakiranje ili pritisnite gumb na njenom prsluku kako bi zabava krenula.
Prsluk je u duginim bojama i dizajnu koji upotpunjuje ovu svjetlosnu predstavu. Duga suknja ima na sebi pruge u bojama duge i zvjezdani print.
Ružičasta tijara i cipele u istom tonu inspiriraju igru.

Uključuje Barbie lutku sa svjetlom i zvukovima s odjećom i dodacima i magičnom četkom za kosu.

Lutka ne može stajati samostalno. Boje i dekoracije mogu varirati.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.