BEBE-JOU podloga za previjanje 72x77 cm Sepp - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BEBE-JOU podloga za previjanje 72x77 cm Sepp
229,99 KN
REDOVNA CIJENA
229,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1080365

  • podloga za previjanje
  • površina se lako čisti mlakom vodom
  • dimenzije: 72 x 77 cm
  • plastični premaz ima poseban Toxproof TÜV Rheinlan certifikat
Podloga za previjanje Bébé-jou izrađena je od visokokvalitetne udobne pjene i PVC-a, što osigurava dug životni ciklus i dodatnu udobnost vašem mališanu. 
Podloga za presvlačenje je vodootporna i lako se čisti mlakom vodom. Vrlo higijenski jer se uložak ponekad zaprlja! 
Oblik osigurava da vaše dijete ostane stabilno u sredini dok se kreće. Izrađen je od sigurnih materijala (bez štetnih tvari, Oeko-tex certifikat). 

Veličina je 72 x 77 cm.

Karakteristike:
- podloga za previjanje,
- površina se lako čisti mlakom vodom,
- dimenzije: 72 x 77 cm,
- plastični premaz ima poseban Toxproof TÜV Rheinlan certifikat.

Bébé-jou je nizozemski brend koji proizvodi pribor za djecu i njihovu njegu. Četiri generacije majki i djece razvile su i koristile proizvode koji kombiniraju kreativnost, inovativnost, sigurnost te posebne boje i uzorke. 
Pranje je vrlo zabavan zadatak i za roditelje i za malu djecu, ali i neophodan za našu higijenu. Užitak će biti još veći uz korištenje funkcionalno i ugodno dizajniranih Bebe-Jou proizvoda koji su dostupni u raznim bojama i dezenima.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.