BRUDER traktor John Deere sa utovarivačem - Baby Center internet trgovina
0
BRUDER traktor John Deere sa utovarivačem
349,99 KN 46,45 €
REDOVNA CIJENA
349,99 KN 46,45 €

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 12199

  • Dob: 3+ god
John Deere traktor s prednjim utovarima ima: poklopac motora koji se može otvoriti, potpuno funkcionalni prednji utovarivač, upravljačku osovinu, vrata kabine koja se otvaraju, odvojivi prednji utovarivač, stražnju spojnicu za nastavke podesive po visini, zamjenjive gume s dvostrukim gumama (koje se prodaju zasebno), priključak za prednji utovarivač.

Dimenzije: 44 x 18 x 21 cm.
Tvrtka BRUDER u izradi igračaka koristi najnovije tehnologije. Svaka igračka prolazi strogu kontrolu kvalitete i funkcionalnosti. Sve igračke imaju europski standard EN 71. BRUDER nudi široku paletu igračaka koje osim visoke kvalitete imaju i pristupačne cijene.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.