BUBABA BY FREEON ogradica za krevet pletenica grey - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
BUBABA BY FREEON ogradica za krevet pletenica grey
429,99 KN
REDOVNA CIJENA
429,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 931367

  • dimenzije: 235 x 15 cm
  • osnovni materijal: 100 % pamuk
  • punilo: 100 % poliester
Za nasmijane i mirne noći brine Bubaba!

Nježno, ugodni i mekano. Kvalitetni i udobni tekstilni artikli proizvedeni s mislima na djecu u želji da djeci navika na novu okolinu bude lakša i ugodnija. Ručno izrađeni artikli nude djeci sigurno utočište, osjećaj mirnoga doma i ugodnu mekoću. Sa svojim modernim i potpunim izgledom lijepo ispunjava svaku dječju sobu. Dječji dodaci su izrađeni u Europi te nude udobnost mamama i djeci.

Dodaci za dječje krevetiće se proizvode u Hrvatskoj i nude udobnost mamama i bebama. Za nasmijan dan i mirnu noć pobrinut će se Bubaba! Mekana pletenica štiti dijete od neugodnih događaja koji bi mu mogli poremetiti dragocjeni san i pruža mu osjećaj sigurnosti. Pletenica vam daje nekoliko mogućnosti korištenja i kombiniranje sa posteljinama.

Ovaj proizvod osim što ima svrhu zaštite za vrijeme spavanja djeteta u krevetiću, također ima i estetsku vrijednost zbog svog oblika pletenice.

Karakteristike:
  • dimenzije: 235 x 15 cm,
  • osnovni materijal: 100 % pamuk,
  • punilo: 100 % poliester,
  • skupljanje: max 5%.

    *Proizvedeno u Hrvatskoj.
  • AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.