CHICCO Nosiljka Hip Seat titanium - Baby Center internet trgovina
0
CHICCO Nosiljka Hip Seat titanium
REDOVNA CIJENA 123,43 € 929,99 Kn
15%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

104,91 € 790,45 Kn

Vrijedi od 23.05.2023 do 19.06.2023

Internet akcija

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 973781

Boje

CHICCO Nosiljka Hip Seat titanium
 • dob: od rođenja
Ergonomski oblikovana i višenamjenski dizajnirana klokanica primjerena je za djecu od rođenja, jer nudi podršku prilikom nošenja djeteta čak i za vrijeme hranjenja.

Klokanica se sastoji od dva dijela: od Hip seat-a sjedala i od odvojivog gornjeg dijela, koji se mogu koristiti zajedno ili odvojeno. Klokanica Hip seat sastoji se od tekstilnog dijela i sjedala, koji omogućuje djetetu da udobno sjedi te da se raspodijeli djetetova težina oko torza odrasle osobe.
Hip seat ima sjedalo čvrste baze za sjedenje koja djeluje kao produžetak boka i idealna je za držanje djeteta jednom rukom, jer pomaže roditelju u održavanju ispravnog držanja. Klokanica ima mekani, tekstilni dio koji je primjeren za nošenje djeteta u dugim šetnjama ili po kući.

Omogućuje nošenje u više položaja:
 • 3m+ - prema roditelju,
 • 6m+ - okrenuto od roditelja,
 • 6m+ - na leđima.
  Sjedalo se može koristiti u četiri položaja: 0m+ kao oslonac za nošenje novorođenčeta, a od 3. mjeseca nadalje za nošenje djeteta uspravno, s djetetom okrenutim prema roditelju, od roditelja ili sa strane.

  Klokanica sadrži zaštitnu kapuljaču, podesivi oslonac za vrat i glavu ,odnosno krpicu tješilicu, džep koji se može ukloniti s ventilacijskom mrežom, podstavljene naramenice koje se također mogu postaviti u križni položaj, a sjedalo ima protukliznu podlogu i džep za male potrepštine.
 • Prikladno za težinu do (kg) 15
  Prikladno za težinu od (kg) 0
  KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// * NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce na dan početka akcije. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce ili članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.
  Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN