CLASSIC WORLD Didaktička kocka 3640 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CLASSIC WORLD Didaktička kocka 3640
369,99 KN
REDOVNA CIJENA
369,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 656402

  • Didaktička kocka koja potiče logičko razmišljanje i razvija fine motoričke sposobnosti
  • Dimenzije: 24x22x34 cm
  • Preporučena dob: 24+ mj
Didaktička edukativna kocka koja potiče dijete na igru i istraživanje. Pruža sate neprekidne zabave. Potiče na rješavanje problema i logičko razmišljanje, razvija motoričke sposobnosti.

Classic World postavio je najviše kriterije kvalitete. Znamo da vaša djeca zaslužuju samo najbolje igračke. To osiguravamo strogim postupkom kontrole kvalitete. Kod izrade igračaka posebnu pažnju treba posvetit izboru materijala, zato koristimo FSC drvo koje je ekološki prihvatljivo.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.