Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FISHER PRICE tablet za sveznalice razine znanja

  • Puno glazbe, fraza i smiješnih zvukova
  • Smart Stages™ - promjena sadržaja kako dijete raste
     - Razina 1 - Istraživanje - 12 mjeseci i više
     - Razina 2 - Poticanje - 18 mjeseci i više
     - Razina 3 - Gluma - 24 mjeseci i više
  • Potrebne 3 AA baterije
Djetetov prvi tablet koji ga podučava slovima, prvim riječima i puno više toga!

Ovaj tablet uključuje tehnologiju Smart Stages™, nov i uzbudljiv način za promjenu edukativnog sadržaja kako dijete raste! Svako se dijete razvija svojim vlastitim ritmom, a Smart Stages™ tehnologija omogućuje odabir aktivnosti koje najbolje odgovaraju razvojnoj fazi vašeg djeteta! Tu je cijeli niz razvojno prilagođenih pjesmica, fraza i zvukova unutar tri razine igre. Dijete može pritisnuti jednu od 31 aplikacijskih tipki kako bi uključila zvukove i glazbu i uključila učenje o slovima, prvim riječima, životinjama i puno više toga. Kako bi bio još zabavniji, zaslon tableta svijetli i treperi uz pjesmice i fraze. 

Značajke:
 - Upoznaje dijete sa slovima, prvim riječima, životinjama i puno više toga! 
 - Puno glazbe, fraza i smiješnih zvukova! 
 - Sadrži tehnologiju Smart Stages™ - učenje se mijenja kako dijete raste! 
 - Tri razine igre donose nove pjesmice, fraze i zvukove za mališana 
 - Za rad su potrebne 3 baterije AA 

Razina 1 - Istraživanje - 12 mjeseci i više
Praktično istraživanje nagrađuje se smiješnim zvukovima, frazama i pjesmicama. Dijete može pritisnuti bilo koju tipku abecede kako bi čula prve riječi kao što je „jabuka”. 

Razina 2 - Poticanje - 18 mjeseci i više
Ova faza potiče dijete na pronalaženje slova i predmeta! Glazba, zvukovi i glasovne fraze nagrađuju igru. Pritisnite tipku kako bi se čule naredbe kao što je „Pronađi macu”. 

Razina 3 - Gluma - 24 mjeseci i više
Baš kao i pravi tablet, samo zabavniji! Realističan tablet s ravnim zaslonom potiče imitiranje i maštu kroz rano igranje uloga. „Njihihi! Možeš li njištati kao konj?”

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.