CLASSIC WORLD krokodil na kotačima 3301 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CLASSIC WORLD krokodil na kotačima 3301
115,99 KN
REDOVNA CIJENA
115,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 656386

  • Krokodil koji zvecka kada se povlači za uzicu
  • Dimenzije: 26x8x10 cm
  • Preporučena dob: 12+ mj
Krokodil na povlačenje, šarenih boja, migolji se dok se pomiče. Potiče oponašanje i maštu te potiče dijete na samostalno hodanje.

Classic World postavio je najviše kriterije kvalitete. Znamo da vaša djeca zaslužuju samo najbolje igračke. To osiguravamo strogim postupkom kontrole kvalitete. Kod izrade igračaka posebnu pažnju treba posvetit izboru materijala, zato koristimo FSC drvo koje je ekološki prihvatljivo.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.