CLASSIC WORLD slagalica zoo 3617 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CLASSIC WORLD slagalica zoo 3617
61,99 KN
REDOVNA CIJENA
61,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 656410

  • Puzzle ZOO od 8 komada
  • Razvija motoričke sposobnosti
  • Potiče kreativno razmišljanje
  • Dimenzije: 30x21x2 cm
  • Preporučena dob: 18 mj
Puzzle Zoo od 8 dijelova, jednostavne za rukovanje. Dijete uči prepoznati životinje dok ih pomiče po ploči. Potiče dijete na rješavanje problema.

Classic World postavio je najviše kriterije kvalitete. Znamo da vaša djeca zaslužuju samo najbolje igračke. To osiguravamo strogim postupkom kontrole kvalitete. Kod izrade igračaka posebnu pažnju treba posvetit izboru materijala, zato koristimo FSC drvo koje je ekološki prihvatljivo.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.