CLEMENTONI Frozen 2 dnevnik 270541 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CLEMENTONI Frozen 2 dnevnik 270541
224,99 KN
REDOVNA CIJENA
224,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 876411

  • Dnevnik
  • Frozen 2
  • Radi s baterijama, uključene u pakiranje
  • Napišite skrivenu poruku s magičnom nevidljivom olovkom
  • Dob: 6+ god
  • UPOZORENJE: Nije primjereno za djecu mlađu od 3 godine
Napravi svoj vlastiti dnevnik s motivom Frozen 2. Napiši skrivenu poruku s magičnom nevidljivom olovkom. Kad želiš vidjeti što je napisano - usmjeri UV svjetiljku, pritisni gumb na sredini i pročitaj poruku. Tvoja tajna poruka izgleda čarobno.

Sadržaj: omot, personalizirane stranice Frozen 2, mehanizam za spajanje, gumbi za pričvršćivanje, nevidljiva olovka, svjetiljka s UV svjetom, flomasteri, naljepnice, pečat, jastučić za tintu, traka, ilustrirani priručnik.
Dob: 6+ god.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.