CYBEX autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 & Base M i-Size deep black 520000465 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CYBEX autosjedalica grupa 0+/1 Sirona M2 & Base M i-Size deep black 520000465
REDOVNA CIJENA
3.309,99 KN

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 934507

Boje

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

 • i-Size: za dijete visine do 105 cm (od rođenja do približno 4 godine starosti)
 • Uključuje bazu Cybex M i-Size
 • Dijete sjedi u položaju s licem okrenutim unatrag
 • Alternativni položaj u kojem je dijete okrenuto prema naprijed (za djecu nakon navršenih 16 mjeseci i visine od najmanje 76 cm)
 • Nagib podesiv jednom rukom (5 položaja kad je sjedalica okrenuta unatrag, 3 položaja kad je okrenuta u smjeru vožnje)
 • „Click-in“ sustav za jednostavnu promjenu položaja autosjedalice (u smjeru vožnje ili unatrag)
 • Podesivi naslon za glavu (12 položaja)
 • Atest: ECE R 129 (i-Size)
 • Garancija: 3 godine
Sirona M2 i-Size autosjedalica okrenuta unatrag
Sigurno sjedenje s licem unatrag dok dijete ne naraste do visine od 105 cm

CYBEX Sirona M2 i-Size u skladu je s europskim zahtjevima i propisima za autosjedalice ECE R-129. Ta „i-Size regulativa“ definira kako se djeca do 16 mjeseci starosti moraju prevoziti u autosjedalicama okrenutima u smjeru suprotnom od smjera vožnje, što prema mišljenju brojnih stručnjaka te potrošačkih i zdravstvenih organizacija, kao što su Which?, ADAC i nezavisna njemačka organizacija za testiranja Stiftung Warentest, predstavlja najsigurniji način prijevoza.

U dječjoj autosjedalici CYBEX Sirona M2 i-Size dijete se može prevoziti okrenuto licem u smjeru suprotnom od smjera vožnje - od rođenja pa sve dok dijete ne naraste do visine od 105 cm (približno 4 godine starosti). Novi, inteligentni dizajn čak i višoj djeci ostavlja dovoljno prostora za noge i omogućuje udobno sjedenje. Unatoč tome Sirona M2 i-Size ne zauzima puno prostora i može se jednostavno postaviti i u manjim automobilima. Dodatne funkcije, kao što je funkcija jednoručnog podešavanja nagiba, osiguravaju dodatnu udobnost i pojednostavljuju svakodnevnu uporabu.

Alternativni položaj u kojem je dijete okrenuto s licem u smjeru vožnje
Prema potrebi Sirona M2 i-Size može se koristiti i kao autosjedalica u kojem se dijete, nakon navršenih 16 mjeseci i visine od najmanje 76 cm, može voziti i tako da sjedi licem okrenuto u smjeru vožnje.

„Click-in“ sustav Sirone M2 i-Size omogućuje jednostavnu promjenu iz položaja u kome je dijete licem okrenuto unatrag u položaj u kojem gleda u smjeru vožnje.

Integrirana linearno bočna zaštita od sudara (L.S.P. sustav) za povećanu sigurnost u slučaju bočnog sudara.
L.S.P. sustav apsorbira silinu udarca u slučaju bočnog sudara u vrlo ranoj fazi.
Bez obzira je li CYBEX Sirona M2 i-Size okrenuta prema unatrag ili prema naprijed, integrirana linearno bočna zaštita od sudara povećava sigurnost u slučaju bočnog sudara. Integrirani L.S.P. sustav otvori se sa strane bliže vratima i u kombinaciji sa zaštitama za glavu i ramena smanjiti silinu udarca.

Naslon za glavu podesiv u 12 položaja pruža udobnu zaštitu, koja „raste“ s djetetom.
Značajke:
 • Ljuska autosjedalice apsorbira sile udarca i štiti dijete
 • Držač pojasa pojednostavnjuje korištenje
 • Jednoručno podešavanje nagiba za jednostavno postavljanje u savršen položaj (ukoliko je autosjedalica postavljena unatrag nagib se može podesiti u 5 položaja, a u smjeru vožnje u 3 položaja)
 • Dimenzije (D x Š x V): 720 x 440 x 660 mm
 • Težina: 14 kg
 • Presvlaka se može prati u perilici za rublje na 30°C
 • Projektirano u Njemačkoj

  Pogledajte video predstavljanje proizvoda:

 • AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.