Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

CYBEX autosjedalica grupa 1/2/3 Aura-fix comfy grey grey 518001595

Redovna cijena
1.749,99 Kn
Vrijednost s popustom
874,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
 • Grupa 1/2/3 (od 9 do 36 kg)
 • Približno od 9. mjeseca do 12. godine starosti djeteta
 • Naslon za glavu se prilagođava visini
 • Optimalna bočna zaštita
 • Jednostavna funkcija nagiba naslona
 • ISOFIX: veća sigurnost i stabilnost
 • Presvlaka se može prati
  Autosjedalica Cybex Aura-Fix je funkcionalna sjedalica koja prati rast vašeg djeteta. 

  Ima ISOFIX priključke za sigurno i pouzdano pričvršćivanje autosjedalice u autu. Za dijete do 15 kg koristi se sigurnosni jastuk s prednje strane koji pruža zaštitu i u slučaju sudara optimalno raspoređuje silu udara po cijelom sjedalu. Kada dijete dosegne težinu veću od 15 kg, prednji jastuk se skida i autosjedalica je tada prilagođena grupi 2 i 3.
   

  Karakteristike: 
  - Autosjedalica grupe 1/2/3 
  - Prilagodljiv prednji zaštitni jastuk (patentirano) 
  - Optimalna zaštita kod bočnog udara 
  - Udobna funkcija nagiba naslona sjedala
  ISOFIX za veću sigurnost i stabilnost 
  - Navlaka sjedala može se skinuti i prati 

  Podesivi sigurnosni jastuk smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata bez ograničavanja djeteta.

  Silina udarca u slučaju frontalnog sudara distribuira se preko sigurnosnog jastuka i apsorbira preko materijala za apsorbiranje udaraca. Ovaj sustav nalikuje zračnom jastuku i uvelike smanjuje silinu udarca u slučaju sudara. Sigurnosni pojas ne može povrijediti dijete, dok su istovremeno osjetljiva glava djeteta, vrat i unutarnji organi zaštićeni. Novo dizajnirani podesivi sigurnosni jastuk prilagođava se tijelu djeteta i omogućuje savršenu udobnost, dodatno omogućuje više slobode pokreta u gornjem dijelu tijela, a uz to omogućuje najveću sigurnost u slučaju frontalnog sudara u usporedbi sa sigurnosnim pojasom u pet-točaka.
   
  ISOFIX konekt sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost

  Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s automobilima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.
  KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.