Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

CYBEX autosjedalica grupa 1/2/3 Pallas m-fix Sl grey rabbit dark grey 517001351

Redovna cijena
1.849,99 Kn
Vrijednost s popustom
1.294,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
 • Grupa 1/2/3 (od 9 do 36 kg)
 • Približno od 9. mjeseca do 12. godine starosti djeteta
 • ISOFIX: veća sigurnost i stabilnost
 • Uklanjanjem sigurnosnog jastuka (umetka) iz grupe 1 pretvara se grupu 2/3
 • Sigurnosni jastuk (umetak) podesiv jednom rukom
 • Zasebno podesivi L.S.P. štitnici
 • Naslon za glavu podesiv po visini (12 položaja)
 • Jednostavno podešavanje nagiba autosjedalice jednom rukom
 • Optimizirani sustav prozračivanja
 • Fleksibilni materijali školjke koji apsorbiraju energiju udara
 • Periva presvlaka
 • U skladu s novim ECE R-44/04 Supplement 7 standardom
 • Garancija: 3 godine
Nova generacija prilagodljivih autosjedalica

Autosjedalica Pallas M-Fix SL „raste s djetetom“ i pruža izvanrednu sigurnost do 12 godina.

Podesivi sigurnosni jastuk (podesiv jednom rukom) smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata bez sputavanja djeteta.

Silina udarca u slučaju frontalnog sudara distribuira se preko sigurnosnog jastuka i apsorbira preko materijala za apsorbiranje udaraca. Ovaj sustav nalikuje zračnom jastuku i uvelike smanjuje silinu udarca u slučaju sudara. Sigurnosni pojas ne može povrijediti dijete, dok su istovremeno osjetljiva glava djeteta, vrat, ramena i unutarnji organi zaštićeni. Novo dizajnirani sigurnosni jastuk koji se može podešavati jednom rukom prilagođava se tijelu djeteta te omogućuje savršenu udobnost, a dodatno omogućuje veću slobodu pokreta u gornjem dijelu tijela, baš kao i daleko veću sigurnost u slučaju frontalnog sudara u usporedbi sa sigurnosnim pojasom u pet točaka.

ISOFIX konekt sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost.

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s autima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.

Dva sjedala u jednom - autosjedalica Pallas M-Fix „raste zajedno s djetetom“ pa se može koristiti i do 12 godina.

Zajedno sa podesivim sigurnosnim jastukom, koji glumi zračni jastuk i u slučaju sudara štiti od ozljeda vrata, a ne sputava dijete, koristi se kao autosjedalica grupe 1. Za djecu s navršenih cca. 3 godine i više, autosjedalica se jednostavno pretvara u autosjedalicu grupe 2/3 iz Solution serije, koja se također može koristiti u automobilima bez ISOFIX-a.

Zasebno podesiv sustav linearne bočne zaštite od udara (L.S.P. sustav) apsorbira energiju udarca u slučaju nesreće u vrlo ranoj fazi.

Silinu udarca u slučaju bočnog sudara sistematski apsorbiraju zasebno podesivi bočni štitnici i štitnici za ramena i glavu. U isto vrijeme apsorbira se kinetička energija tijela, nastala zbog sudara i glava se aktivno vodi u sigurnu poziciju. L.S.P. štitnici mogu se podesiti svaki za sebe kako bi se autosjedalica prilagodila unutrašnjim dimenzijama automobila.

Za opušteno i mirno putovanje nagib naslona jednostavno se može podesiti sa samo jednom rukom.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.