CYBEX Voziček 3v1 Talos soho grey/mid grey - Baby Center internet trgovina
0
CYBEX Voziček 3v1 Talos soho grey/mid grey
REDOVNA CIJENA 7.799,99 KN
2.300,00 KN

KLUB CIJENA

5.499,99 KN

Vrijedi od 20.07.2022 do 22.08.2022

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 1105082

Boje

  • Kolica CYBEX Talos S Lux 3u1
  • od rođenja do cca. 4 godine
  • uključeno: Talos konstrukcija sa sjedalom, košara Cot S, adapter, autosjedalica Aton M i-size
  • garancija: 2 godine
Odvažite se na off-road s terenskim kolicima Talos S Lux: kolica za sve izazove obiteljskih putovanja.

O KOLICIMA


Talos S Lux kolica imaju veliko i luksuzno sjedalo s pojačanom bočnom zaštitom za vaše dijete. Kaldrmom, šumskim i planinarskim stazama možete se kretati pomoću velikih terenskih kotača otpornima na probijanje i glatkim ovjesom svih kotača.

LUX sjedalo

Sjedište kolica sa luksuznom udobnosti i sigurnosti - s pojačanom bočnom zaštitom za gornji dio tijela i bokove.Terenski kotači otporni na probijanje

Udobni, ali izdržljivi, kotači Talos kolica pružaju avanturističkim roditeljima slobodu u pristupu bilo kojem terenu.Glatki ovjes na svim kotačima

Izvrsni ovjes na svim kotačima upija svaku neravninu na cesti, istovremeno pružajući djetetu u kolicima udobnost i sigurnost.Ergonomski ležeći položaj

Terenska kolica Talos S Lux potpuno su prilagodljiva u ergonomski ležeći položaj za upotrebu od rođenja.XXL krović

Zaštitite dijete proširivim XXL krovićem izrađenim od zaštitne tkanine UPF50 +, koji ima mrežasti prozor za prozračnost i cirkulaciju zraka u vrućim danima.Putni sistem

Jedna kolica, četiri opcije putovanja. Uz luksuzno sjedalo za kolica, Talos S Lux konstrukcija kompatibilna je s nagrađivanim autosjedalicama za bebe, košarom S i Cocoon S.Sklopite ih jednom rukom

Preklapaju se u kompaktan samostojeći položaj za lakše pospremanje.Prostrana košara za kupovinu

Idealna za odlaganje stvari (najveća nosivost 4,9kg)Tehnički podaci za kolica

  • Težina 13,6 kg
  • Dimenzije: D 910 / Š 610 / V 1130 mm
  • Dimenzije (sklopljenih kolica): D 780 / Š 600 / V 440 mm


O KOŠARI


Košara - COT S

Kroz djetetove prve mjesece (od rođenja do približno 6 mjeseci) košara Balios S Lux je savršen krevet u pokretu. Krović s velikim vizirom nudi zaštitu od sunca UPF50+ i od vjetra za vašeg mališana. Ručka za prenošenje košare je smještena kroz krović, za jednostavno prenošenje i namještanje na bazu kolica. Opremljena madracem od memorijske pjene koji podupire ispravan položaj ležanja djeteta.

O AUTOSJEDALICI

Aton M i-size

Autosjedalica grupe 0+ za djecu visine 45 cm – 87 cm (od rođenja do max 13 kg, ili približno 18 mjeseci života). 

Jedinstvene sigurnosne karakteristike, kao što su u 8 položaja po visini prilagodljiv naslon za glavu s integriranim vodilicama pojasa, koji poboljšava odličnu sigurnost u nesrećama, uz školjku sjedala koja apsorbira silu udara te u kombinaciji s, u crash testovima dokazanim L.S.P. sistemom, a opet uz udobne značajke kao što su XXL krović. Sve to nadograđuje ovu sjedalicu u savršenu autosjedalicu za nedonoščad i vrlo malu novorođenčad. Nova funkcija omogućava odličan idealan kut sjedenja te osigurava maloj djeci da leže, sa odlično poravnatom glavom, vratom i prsima. Rizik od gušenja padanjem glave prema naprijed time je značajno umanjen.
Autosjedalica se može koristiti vezanjem sa remenom ili sa bazom (kupuje se odvojeno) za jednostavniju instalaciju.

Autosjedalica ima certifikat za korištenje u zrakoplovu, što je jedna od ključnih prednosti ove autosjedalice.

Naslon za glavu podesiv po visini
Jednostavno rukovanje i idealna zaštita koja se prilagođava rastu djeteta. Naslon za glavu u 8 položaja s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas još je jedan aspekt optimalne bočne zaštite dječje autosjedalice u slučaju udara.
Visina pojasa prilagođava se automatski, ovisno o visini naslona za glavu, čime komplicirano vezivanje i odvezivanje remenja postaje stvar prošlosti. Y-sustav vezivanja dokazano je učinkovito i udobno sigurnosno rješenje, posebice za vrlo male bebe. Mekani jastuk sjedala pričvršćen na naslon za glavu može se također koristiti za regulaciju visine bebine zdjelice.

L.S.P. sustav
Linearna bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav) u kombinaciji s okvirom sjedala apsorbira silu udarca u slučaju bočnog udara.
Prvi udar prilikom nesreće raspoređuje se preko sustava linearne bočne zaštite (L.S.P. sustav) i njegovog štitinika koji se može proširiti te ga fleksibilna struktura materijala sjedala apsorbira. Fleksibilni materijal i struktura dječje autosjedalice apsorbiraju silu udarca te je preusmjeravaju dalje od djeteta.

Integrirano podešavanje visine sjedala
Vratni mišići i refleksi kod nedonoščadi i malih beba još su nedovoljno razvijeni te zbog toga postoji opasnost da njihova glava padne prema naprijed, što može dovesti do ozbiljnih poteškoća s disanjem te do gušenja. Kroz blisku suradnju s njemačkim doktorima i primaljama provedena su brojna testiranja kako bi se utvrdio idealni kut sjedenja za malu djecu te je razvijena nova funkcija koja osigurava najravniji mogući položaj za ležanje. Time je opasnost od gušenja znatno smanjena. Mehanizam za podešavanje omogućuje većoj djeci više prostora i udobnosti.

Tehnički podaci za autosjedalicu:
- dužina / širina / visina: 640 / 430 / 390-560 mm
- težina: 4,8 kg
- UN R129
- Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C
- Razvijeno i dizajnirano u Njemačkoj


KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.