CYBEX Košara za kolica dj khaled Priam mid turquoise - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
CYBEX Košara za kolica dj khaled Priam mid turquoise
4.299,99 KN
REDOVNA CIJENA
4.299,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1050512

Boje

CYBEX Košara za kolica lux cc Priam deep blackCYBEX Košara za kolica lux Priam soho grey mid greyCYBEX Košara za kolica dj khaled Priam mid turquoise
  • Od rođenja do 9 kg (približno 6 mj)
  • Mekano ležište
  • Krović sa UVP50+ zaštitom
  • Praktična ručka
  • Unutrašnjost: 100% pamuk
  • Konstrukcija kolica prodaje se posebno
  • Garancija: 2 godine
Košara za kolica Priam, modernog izgleda. Savršena je za krevet u pokretu kroz bebine prve mjesece (od rođenja do približno 6 mjeseci). Košara ima mekano ležište, integriranu ručku za lakše prenošenje i rastezljivi krović za zaštitu od sunca i vremenskih uvjeta.

Dimenzije prijenosne košare sa rasklopljenim krovićem (D x Š x V): 86 x 46 x 62 cm.
Dimenzije prijenosne košare sa sklopljenim krovićem (D x Š x V): 86 x 46 x 34 cm.
Težina: 4,9 kg.
NAPOMENA: konstrukcija kolica se prodaje posebno.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.