FROZEN 2 DISNEY Frozen 2 - glavna lutka s prijateljima 14 cm sort - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
FROZEN 2 DISNEY Frozen 2 - glavna lutka s prijateljima 14 cm sort
259,99 KN
REDOVNA CIJENA
259,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 862384

  • Dob: 3+ god
Uđite u svijet Snježnog kraljevstva uz glavne likove koji će zabaviti vaše dijete. Djeca se mogu poistovjetiti s crtićem i odigrati njihove omiljene scene.
Dolaze u različitim pakiranjima s različitim likovima koji su odjeveni kao u Frozen 2 crtiću.
Elsu, u njezinoj najboljoj haljini, u pakiranju prate dva prijatelja - Pabbie i Salamander, dok Anna u avanturu kreće s već poznatim Olafom. Izaberite svoje pakiranje i krenite u avanturu.

Dob: 3+ god.
NAPOMENA: artikl je sorto, prilikom narudžbe navedite željenu lutku.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.