DOOKY zimska vreća za kolica L large crowns 126947 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
DOOKY zimska vreća za kolica L large crowns 126947
549,99 KN
REDOVNA CIJENA
549,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 864882

Boje

DOOKY zimska vreća za kolica L large grey stars 126931DOOKY zimska vreća za kolica L large crowns 126947DOOKY zimska vreća za kolica L large black tribal 126944DOOKY zimska vreća za kolica L large matrix 126206
  • Zimska vreća za kolica
  • Pričvršćuje se s pojasevima u 3 ili 5 točaka
  • Vodoodbojna i vjetrootporna
  • Dvostruki patent zatvarač
  • Periva u perilici rublja
  • Primjerena za djecu 6-36 mjeseci
  • Dimenzije: 98 x 50 cm
S Dooky zimskom vrećom Vaše će dijete uživati u toploj i ugodnoj zimi, nema više hladnih stopala!
Iznutra je vrlo mekana, vodoodbojna je i vjetrootporna. Zahvaljujući dvostrukom patent zatvaraču, dijete možete položiti u vreću sa bilo koje strane, kako god je praktičnije. S odvojivom prednjom stranom, vreća se može koristiti u kolicima.
Dimenzije: 98 x 50 cm.
Dob: 6-36 mjeseci.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.