Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

FISHER PRICE SNOOPY PSIĆ

Redovna cijena
124,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Savršeni prvi psić za male hodalice. Dok povlačite za uzicu ovog psića on će micati repom, ušima i lajati - za rad nisu potrebne baterije!
Pretvaranje da se psić Snoopy vodi u šetnju—hvatanje uzice i povlačenje—razvijat će finu i grubu motoriku i jačati maštovitu igru. Pružite djetetu ideje kako da se brine o svom psiću, npr. može glumiti da psiću daje hranu i vodu. To je dobra priprema za dan kada će Vaše dijete možda tražiti pravog psića! Približne dimenzije: visina 15.5 cm x dubina 17 cm x širina 10.8 cm. Za djecu od 12 i više mjeseci.  
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.