Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FISHER PRICE telefon

Redovna cijena
129,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR01 Zagreb Jankomir
Baby Center HR13 Pula
  • Upoznavanje s brojevima od 1 do 9
  • Pomaže u usavršavanju finih motoričkih vještina
  • Za dob: 12 i više mjeseci
„Cin-cin!” Reci „halo” novom izgledu Fisher-Price® Veselog telefona! Ova klasična igračka na povlačenje sada je modernog dizajna, no i dalje je zabavna i slatka kao i uvijek: neodoljivo lice, brojčanik na okretanje, zvukovi zvona i oči koje se miču gore-dolje dok je beba povlači. Vezica pričvršćena na telefon osigurava da se on nikada ne izgubi.

Igračka Veseli telefon potiče na rano igranje uloga, a beba može dobiti brojne razvojne prednosti. Brojčanik bebu upoznaje s brojevima i brojenjem od 1 do 9 te pomaže u usavršavanju finih motoričkih vještina. Uvježbavaju se vještine grube motorike djeteta dok stoji i vuče telefon sa sobom. A jarke boje, pokreti i zvukovi pomažu u stimulaciji djetetovih osjetila.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.