Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

FISHER PRICE vrtuljak prašuma 3u1

Redovna cijena
319,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
 • 3 u 1:
       - motorizirani glazbeni vrtuljak za dječji krevetić (20 minuta uspavanki),
       - vrtuljak za dječja kolica,
       - prijenosna glazbena ptičica (20 minuta vedre glazbe)
 • Jednostavno se pričvršćuje na dječji krevetić ili dječja kolica
 • Prijenosna ptičica ima ugrađenu ručku za lako prenošenje (ručka je primjerena i za malenu djecu)
 • Za rad su potrebne 3 AA baterije
 • Za dob: od rođenja
Ovaj 3 u 1 vrtuljak može se koristiti kao motorizirani glazbeni vrtuljak za dječji krevetić, vrtuljak za dječja kolica i igračka za zabavu u pokretu! Četiri neodoljive prašumske životinje - papiga, slon, tigar i lav, prijatelji su koji će smiriti i zabaviti dijete.

Četiri prašumska prijatelja (tri na vrtuljku i glazbena ptica) umiruju i zabavljaju dijete prije popodnevnog odmora ili noćnog sna, s 20 minuta umirujućih uspavanki. Kad dijete preraste vrtuljak za dječji krevetić, 3 u 1 vrtuljak pretvara se u prijenosnu igračku - pticu koja svira malo življu glazbu i vrtuljak za dječja kolica. Vrtuljak pričvrstite na krović dječjih kolica i tako ponesite djetetove omiljene prašumske prijatelje sa sobom. Glazbenu ptičicu koristite i izvan kuće kako biste djetetu pružili poznato lice i razigranu, novu glazbu u kojoj će uživati. Ptičica ima ugrađenu ručku za jednostavnije prenošenje (ručka je primjerena i za malenu djecu).

Za rad su potrebne 3 AA baterije.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.