FREEON sjenilo za auto rolo black 64067 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
FREEON sjenilo za auto rolo black 64067
59,99 KN
REDOVNA CIJENA
59,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 964440

  • Jedno sjenilo u pakiranju
Rolo sjenilo za bočni prozor služi kao učinkovita zaštita od sunca i vrućine. Odlikuje ga jednostavna upotreba i postavljanje pomoću prijanjajućih pipaka, a zbog rolo sistema duljinu prilagođavate prozoru.
Jednostavno rješenje koje učinkovito štiti vaše dijete od štetnih UV zraka i pruža ugodnu vožnju bez obzira na vremenske uvjete.
Dimenzije: 41 x 50 cm.
Pakiranje sadži jedno sjenilo.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.