FUR REAL FUR REAL mali kućni ljubimci HSHE3503 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
FUR REAL FUR REAL mali kućni ljubimci HSHE3503
129,99 KN
REDOVNA CIJENA
129,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 816154

  • Artikl je sorto, prilkom narudžbe u komentar navedite željenu igračku
  • Dob: 4+ god
Što je od zabavnije od šetanja kućnog ljubimca?
Walkalots kućni ljubimci imaju povezivi sustav koji omogućuje djeci šetanje jednog ljubimca ili njih nekoliko. Ovaj maleni plišanac dolazi s kratkom uzicom za stolne šetnje i, dok ga Vi gurate, kreće se zajedno s Vama i veselo maše repićem (omogućuje mehanizam). Povodac je spojen na ručku tako da djeca mogu šetati svoje ljubimce zajedno. (Svaki kućni ljubimac prodaje se odvojeno.)
Tu su sve vrste Lil 'Wags kućnih ljubimaca' od štenaca do pande, do posebnog jednoroga!
Također potražite Walkalots Big Wags kućne ljubimce (prodaju se zasebno), koji dolaze s dugim povodcem tako da djeca mogu izgraditi svoj jedinstveni tim plišanaca.
Hoćemo li prošetati stolom u blagovaonici? Zvuči zabavno!

NAPOMENA: Artikl je sorto, prilkom narudžbe u komentar navedite željenu igračku.

Dob: 4+ god
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.