Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

IMC TOYS psić VIP PETS 711709

  • VIP ljubimci s dugom kosom
  • dužina kose oko 30 cm
  • šest različitih figura
  • Pranjem kose otkrivaš stil svog VIP ljubimca
  • UPOZORENJE: nije primjereno za djecu mlađu od 3 godine
VIP PETS su najmoderniji ljubimci sa super dugom kosom! Čak 30 cm kose!


Postoji 6 različitih likova s ​​različitim osobnostima i hobijima. No postoji nešto što ih sve povezuje ... njihova strast prema kosi!


Vole uređivati kosu u različitim stilovima, ovisno o prigodi, ali trebaju vašu pomoć kako bi stvorile savršen izgled.


Vrijeme je za pranje kose!

Kada operete kosu otkrit ćete njen jedinstveni stil.
Pomoću priloženih dodataka moći ćete stvoriti najslađu frizuru za svaku priliku.

Postanite profesionalni frizer kao što su Fabia i Fabio!


Čarobna voda otkrit će jedinstveni stil Vašeg novog VIP ljubimca.


U setu VIP pets čekaju vas sljedeće igračke
  • Figurica VIP pets
  • 3 osnovna dodatka
  • 3 dodatka za izradu frizure za posebnu prigodu
  • Kolekcionarski list
  • Salonska stolica, na kojeg će lutkica sjesti dok joj se oblikuje frizuraUkupno 6 različitih likova, svaka u 2 stila.Taylor

Taylor je vrlo aktivna i najjači psić. Puno joj znači da izvuče ono najbolje iz sebe, pa je pravi borac koji se nikada ne odustaje. Budući da ima mnogo hobija, puno vremena provodi vani u zraku. Njeni prijatelji znaju da će je naći na plaži na kojoj skejta ili surfa. Taylor se može pohvaliti s dva stila frizure: skejterskim stilom i frizurom za popodnevni trening.


Gwen

Gwen obožava zabave jer voli plesati. Uvijek je sretna i voli zabavljati druge. Ona voli sve što se tiče glazbe. Ona je ta koja će prva uključiti glazbu na zabavi i plesati u nedogled. Gwen se može pohvaliti s dva stila frizure: školskim stilom za posebne prigode i koncertnim stilom za glazbene festivale.


Juliet

Juliet je vrlo simpatična i pažljiva. Vrlo je romantična i učinila bi sve za svoje prijatelje. Voli im davati poklone, čak im voli skuhati dobar ručak. Julija se može pohvaliti s dva stila frizure: frizura poput slatkiša ili rođendanska frizura koja prikazuje njezin sladak izgled. Oba stila savršeno odražavaju njezinu nježnu osobnost.


Lady Gigi

Lady Gigi je vrlo društvena i samouvjerena dama. Vrlo je vješta s ljudima, pa se izvrsno snalazi u ulozi vođe. Njezina strast je moda i ona zna odabrati pravu kombinaciju odjeće za svaku priliku. Malo je previše vezana za svoj mobitel i voli istraživati. Gigi će pronaći informacije za bilo što. Gigi se može pohvaliti s dvije glamurozne frizure: shopping stil i ekskluzivni stil za posebna događanja. Naravno, obojica su vrlo zasljepljujuća.


Nyla

Nyla je mirna i sanjar. Uvijek odan i pouzdan prijatelj, ali i najosjetljivija i najzgodnija od svih prijatelja. U situacijama koje bi zahtijevale malo više akcije, malo je previše plaha. Obožava prirodu i posvećuje puno vremena dnevno jogi i meditaciji. Nyla ima dva stila frizure: prijateljski stil i joga stil za opuštanje.


Alexia

Alexia je vrlo kreativna i neovisna. Vole se izražavati crtanjem. Kad se nađe u nevolji s prijateljima, ona je ta koja će napraviti plan za rješenje problema. Alexia ima dva šarena stila: kreativni stil za crtanje i stil izložbe za umjetničke događaje.
Visina figure oko 10 cm.

Dob: 3+ god.NAPOMENA: odabranu lutkicu navedite u napomeni narudžbe.KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.