Izberite poslovalnico za prevzem
0
INTEX 58652EE narukvice za plivanje ribica 23x15 cm (3-6 god.)
REDOVNA CIJENA
14,99 KN

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 604084

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Veličina: 23 x 15 cm
  • Preporučena dob od 3 do 6 god
  • Proizvod se mora koristiti pod nadzorom odrasle osobe
  • UPOZORENJE: Nije za djecu mlađu od 3 god
Rukavice za plivanje prikladne su za djecu od 3 do 6 godina. Dimenzije: 23 x 15 cm.

UPOZORENJE: Proizvod se treba koristiti pod stalnim nadzorom odrasle osobe. Pažljivo pročitajte upute i upozorenja na pakiranju / proizvodu prije korištenja proizvoda. Svaka rukavica ima dvije zračne komore. Kako napuhati i namjestiti rukavice: 1. Napušite jednu rukavicu i umetnite poklopac u ventil i čvrsto ga pritisnite. Pazite da rukavice previše ne napušete; ne koristite visokotlačne pumpe. 2. Smočite rukavicu i lagano ju stavite na gornji dio nadlaktice, laganim okretanjem. 3. Starijoj djeci lakše je prvo staviti rukavicu i tek onda ju napuhati. Kako skinuti i ispuhati rukavice: 1. Izvucite čep i stisnite kraj ventila sve dok rukavica ne bude prazna. 2. Pažljivo i nježno povucite rukavice s dječjih ruku. 3. Prije spremanja rukavica temeljito ih osušite u zraku. Držite ih na suhom i hladnom mjestu.

SIGURNOSNA UPOZORENJA: Ovaj proizvod ne pruža zaštitu od utapanja. Uvijek napunite sve zračne komore. Djeca ih mogu koristiti samo pod izravnim nadzorom odrasle osobe. Uvijek koristite na dječjim nadlakticama. Redovito provjeravajte spojeve. Redovito provjeravajte jesu li čepovi potpuno gurnuti u ventile. Potvrda EZ provedena je u tvrtki SGS United Kindom Limited, Unit 202b, Worle Parkway, Weston-super-Mare. BS22 6WA, England. Prije upotrebe proizvoda, uklonite svu ambalažu. Spremite upute za kasniju upotrebu.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.