INTEX 64756 kr.na nap. dura- beam classic downy 76cm x 1.91m x 25cm - Baby Center internet trgovina
0
INTEX 64756 kr.na nap. dura- beam classic downy 76cm x 1.91m x 25cm
131,99 KN
REDOVNA CIJENA
131,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 923147

  • Dimenzije: 76 x 191 x 25 cm
  • Proizvod se mora koristiti pod nadzorom odrasle osobe
  • UPOZORENJE: Nije za djecu mlađu od 3 god
Intex zračni krevet na napuhavanje savršen je za korištenje na otvorenom i pristupačna je alternativa drugim krevetima za kampiranje. Pružaju veći i udobniji prostor za spavanje od standardnih kreveta za jednu osobu.
Zračni krevet na napuhavanje ima unutarnju strukturu Dura-Beam koja pruža optimalnu potporu tijelu, stabilnost i udobnost spavanja.
Poboljšan unutarnjom konstrukcijom Fiber-Tech za trajnu izdržljivost, ovaj krevet ima baršunastu površinu za dodatnu udobnost.
Intex zračni krevet na napuhavanje prikladan je i za kućnu upotrebu i za putovanja i opremljen je 2-u-1 ventilom, što olakšava brzo napuhavanje i ispuhivanje nakon upotrebe.
Lagan je, kompaktan i lako se sklapa za pohranu kada se ne koristi.

Dimenzije: 76 x 191 x 25 cm.
Nosivost do 136 kg.
Pogodno za 1 osobu.
Preporučujemo kupnju ručne pumpe ili električne zračne pumpe za lakše napuhavanje!

UPOZORENJE: Proizvod može koristiti samo odrasla osoba. Prije uporabe proizvoda uklonite svu ambalažu, plastične vrećice i ostale dodatke (kao što su naljepnice, vrpce, spajalice itd.) i propisno ih zbrinite (proizvod nije igračka).
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.