INTEX narukvice za plivanje deluxe 30x15 cm (6-12 god.) - Baby Center internet trgovina
0
INTEX narukvice za plivanje deluxe 30x15 cm (6-12 god.)
REDOVNA CIJENA
26,99 KN 3,58 €

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 604041

  • Dimenzije: 30 x 15 cm
  • Preporučena dob od 6 do 12 let dalje
  • Proizvod se mora koristiti pod nadzorom odrasle osobe
  • UPOZORENJE: Nije za djecu mlađu od 3 god
Rukavice za plivanje prikladne su za djecu od 6 do 12 godina. Dimenzije: 30 x 15 cm.

UPOZORENJE: Proizvod se treba koristiti pod stalnim nadzorom odrasle osobe. Pažljivo pročitajte upute i upozorenja na pakiranju / proizvodu prije korištenja proizvoda. Svaka rukavica ima dvije zračne komore. Kako napuhati i namjestiti rukavice: 1. Napušite jednu rukavicu i umetnite poklopac u ventil i čvrsto ga pritisnite. Pazite da rukavice previše ne napušete; ne koristite visokotlačne pumpe. 2. Smočite rukavicu i lagano ju stavite na gornji dio nadlaktice, laganim okretanjem. 3. Starijoj djeci lakše je prvo staviti rukavicu i tek onda ju napuhati. Kako skinuti i ispuhati rukavice: 1. Izvucite čep i stisnite kraj ventila sve dok rukavica ne bude prazna. 2. Pažljivo i nježno povucite rukavice s dječjih ruku. 3. Prije spremanja rukavica temeljito ih osušite u zraku. Držite ih na suhom i hladnom mjestu.

SIGURNOSNA UPOZORENJA: Ovaj proizvod ne pruža zaštitu od utapanja. Uvijek napunite sve zračne komore. Djeca ih mogu koristiti samo pod izravnim nadzorom odrasle osobe. Uvijek koristite na dječjim nadlakticama. Redovito provjeravajte spojeve. Redovito provjeravajte jesu li čepovi potpuno gurnuti u ventile. Potvrda EZ provedena je u tvrtki SGS United Kindom Limited, Unit 202b, Worle Parkway, Weston-super-Mare. BS22 6WA, England. Prije upotrebe proizvoda, uklonite svu ambalažu. Spremite upute za kasniju upotrebu.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.