JOOLZ kišobran kolica Aer special jungle blue 309073 - Baby Center internet trgovina
0
JOOLZ kišobran kolica Aer special jungle blue 309073
REDOVNA CIJENA 510,98 € 3.849,99 Kn
25%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

383,23 € 2.887,46 Kn

Vrijedi od 31.03.2023 do 01.06.2023

Internet akcija

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 1136339

Boje

JOOLZ Kišobran kolica Aer absolute pink
 • Jednostavno slaganje
 • Vrlo lagana kolica: 6,1 kg
 • Ergonomski oblikovana
 • Sjedište nosivosti do 22 kg
 • Velika košara za kupovinu nosivosti do 5 kg
 • Kvalitetni materijali
Predstavljamo vam posebnu verziju s dizajnerskom ručkom u Jungle Blue boji i torbom za odlaganje pribora. U cijenu je uključen i dizajnerski prednji štitnik za dijete.

Uz Joolz Aer putujete na najlakši mogući način. Težine samo 6 kg, laka su za prenošenje preko ramena, dok su vam ruke slobodne za brigu i držanje djeteta. U trenutku kada ih trebate, u nekoliko sekundi slažu se u udobna kišobran kolica. Imajući na umu ergonomičnost i udobnost za vas i vaše dijete; osmišljen je jedinstveni model Joolz Aer. Njegov vrhunski dizajn čini razliku. Osigurava odličnu prozračnost i dovoljno prostora za potrepštine koje nosite sa sobom.

Joolz Aer više je od kišobran kolica. Kompaktnog dizajna, stvorena da vam izazovu osmijeh na lice.

DIMENZIJE:
 • složena: dužina : 83 cm, širina: 45 cm, visina 105,5 cm
 • sklopljena: dužina : 53,5 cm, širina: 45 cm, visina 21,5 cm

 • NOSIVOST:
 • sjedište: do 22 kg
 • košara za kupovinu: do 5 kg

 • U kutiji su: kolica, zaštita od kiše, vreća za pospremanje kolica, prednji dizajnerski štitnik, dizajnerska ručka, torba za pribor.  10 GODINA PRENOSIVOG JAMSTVA

  Trajanje: 10 godina od datuma kupnje

  Uključeni proizvodi: kolica Aer, Aer+, Hub+, Hub, Day+, Day3, Geo2, Geo3
  + sva dječja kolica kupljena prije 2023. i koja su već u razdoblju od 10 godina

  Certifikat: digitalni certifikat pri registraciji na web stranici joolz.com do 6 mjeseci nakon kupnje.

  Jamstvo vlasništvo: izvorni vlasnik i prenosivi nasljednik.
  Prilikom prodaje ili darivanja Joolz kolica novoj osobi, jamstvo je prenosivo i vrijedi ukupno 10 godina od datuma kupnje.

  Kako funkcionira 10-godišnje prenosivo jamstvo?
  Potrošači (prvi vlasnici) moraju registrirati svoja kolica na Joolzovoj web stranici u roku od 6 mjeseci od kupnje s originalnim dokazom o kupnji, (računu).
  Svi novi vlasnici Joolza iz 2023. i vjerni kupci koji su kupili kolica Joolz prije 2023. mogu podnijeti zahtjev za novo jamstvo ako je prošlo manje od 10 godina od datuma kupnje.
  Prilikom prodaje ili darivanja kolica Joolz novoj osobi, jamstvo je prenosivo ako je prvi vlasnik registrirao proizvod u zadanom roku.
  KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// * NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce na dan početka akcije. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce ili članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.
  Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN