JOOLZ Košara za kolica Hub Cocoon brilliant black - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
JOOLZ Košara za kolica Hub Cocoon brilliant black
1.159,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.159,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 860929

Boje

JOOLZ Košara za kolica Hub Cocoon brilliant blackJOOLZ Košara za kolica Hub Cocoon classic blueJOOLZ Košara za kolica Hub Cocoon gorgeous greyJOOLZ Košara za kolica Hub Cocoon marvellous green
  • Košara - cocoon za kolica Joolz Hub
  • Ergonomična
  • Konstrukcija kolica kupuje se posebno
  • Garancija: 2 god
Ergonomična mekana cocoon košara za kolica Hub. Lako se namješta na kolica Joolz Hub.
Pruža Vašem djetetu udobnost. Može se koristiti od rođenja do 18 mjeseci. Kroz prvih 6 mjeseci se može koristiti u ležećem položaju, kako bi djetetu pružilo potporu za leđa. U trenutku kad krene sjediti, može se koristiti u sjedećem položaju.
Kad se ne koristi može se sklopiti zajedno s kolicima.

Konstrukcija kolica kupuje se posebno.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.