Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

KINDERKRAFT kolica 3u1 JULI 3in1 denim KKWJULIDEN3000

Redovna cijena
2.299,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
2.069,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
BCHR07 Rijeka
 • Kolica Kinderkraft Juli 3u1 uključuju:
   - Košara (do 9 kg)
   - Autosjedalica (do 13 kg) s krovićem UPF50+
   - Sportsko sjedište s prilagodljivim naslonom
   - Konstrukcija
   - Navlaka protiv insekata
   - Navlaka za kišu
   - Držač za bočice
   - Univerzalni adapteri za autosjedalicu (kompatibilno sa Maxi Cosi i Cybex autosjedalicama)
 • Jednostavno sklapanje
 • Kotači od EVA pjene
Dječja kolica Kinderkraft su izvanredna kolica, moderno dizajnirana, s nevjerojatnim mogućnostima i funkcionalnostima. Okvir i dodaci su estetski i pažljivo izrađeni, s malim detaljima koji osiguravaju kvalitetu i jedinstveni stil.
Kinderkraft Juli 3u1 je komplet opreme za bebe koji sadrži sve što je potrebno za siguran transport bebe od rođenja do trenutka kada kolica više neće trebati. Komplet se sastoji od košare, sportskog dijela sa konstrukcijom i autosjedalice (do 13 kg).
Svi dijelovi se mogu postaviti u oba smjera vožnje. Kolica pružaju priliku za sigurnu vožnju po svim terenima i u svim vremenskim uvjetima.

Košara
Košara je iznimno udobna. Može se koristiti od rođenja do težine 9 kg. Podstavljena je mekanim tkaninama koži ugodnima na dodir. Novorođenče će u njoj odmarati u optimalnom položaju. Nudi udoban i zaštićen prostor za dijete u svim vremenskim uvjetima. Na kroviću je prozorčić kako bi u svakom trenu tijekom vožnje mogli vidjeti bebu.

Sportski dio
Sportski dio se može koristiti od 6 mjeseci nadalje.
Može se koristiti u oba smjera vožnje, a postavlja se na konstrukciju jednim klikom. Naslon za leđa se prilagođava jednom rukom, brzo i lako, iz sjedećeg u još dva položaja - polusjedeći i ležeći. Podesivi krović s UV zaštitom UPF 50+, štiti od sunčevih zraka. Sigurnosni pojas u 5 točaka učvršćivanja, obložen mekim jastučićima. Oslonac za noge izrađen je od posebnog materijala, jednostavnog za održavanje. Ispod sportskog dijela nalazi se velika košara za spremanje stvari. Pokrivalo za noge koje štiti dijete od hladnoće tijekom hladnih dana.

Konstrukcija s kotačima
Konstrukcija se lako sklapa - istovremenim pritiskom na dva gumba smještena na ručki, pritom preklapajući kolica. Kočnica je smještena na sredini stražnje osovine, što joj omogućava brzi pristup. Kočnica se oslobađa i otpušta pritiskom prema gore. Kotači su od EVA pjene.

Autosjedalica
Autosjedalice grupa 0+, za djecu do 13 kg, od rođenja do približno 18 mj.
Ima certifikat ECE 44/04 (međunarodni sigurnosni standard), može se koristiti u oba smjera tijekom vožnje.
Podesivi krović sa UV zaštitom UPF 50+ štiti dijete od sunca. Iznimno široki pojas s 3 točke učvrščivanja, prilagodljiv po visini djeteta. Ergonomska ručka omogućava lakše prenošenje.

U kompletu su također i:
 • Navlaka za kišu
 • Navlaka protiv insekata
 • Univerzalni adapteri za autosjedalicu (kompatibilno sa Maxi Cosi i Cybex autosjedalicama)KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.