Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

KLEIN N6642 TRADICIONALNA (ZA FARMU) METLA

Redovna cijena
37,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
UPOZORENJE! Proizvod je igračka i može se koristiti samo kao igračka. Igračka nije primjerena za djecu mlađu od 3 godine zbog sitnih dijelova koje dijete može odlomiti i progutati (opasnost od gušenja). Roditeljima savjetujemo da nadziru djecu u igri. Prije nego igračku date djetetu uklonite svu ambalažu, plastične vrećice i dodatke kao što su etikete, vrpce, spajalice, konopce te ih odgovarajuće bacite. Sačuvajte ove informacije za kasnije korištenje.
Prava metla napravljena za djecu pa i oni mogu pomagati kod kućanskih poslova.
Klein je jedan od vodećih europskih proizvođača igračaka koje oponašaju svijet odraslih. Proizvodi Klein potiču razvoj djece posebno u područjima vještina, znanja, inteligencije te društvenih vještina. Proizvodi su sigurni, kvalitetno napravljeni i pomno oblikovani, a uz to su vrlo zabavni.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.