LÄSSIG pelene za plivanje za višekratnu upotrebu LSF girls Seagull green, 18 months, 1431001592-18 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LÄSSIG pelene za plivanje za višekratnu upotrebu LSF girls Seagull green, 18 months, 1431001592-18
108,49 KN 154,99 KN
Redovna cijena 154,99 KN
-30%

VRIJEDNOST S POPUSTOM

108,49 KN

Vrijedi do rasprodaje zaliha

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 926161

  • Pelene za plivanje za višekratnu upotrebu
  • Za kupanje u bazenu ili moru
  • Brzo se suše
  • UV zaštita 50+
LÄSSIG Pelene za plivanje ekološka su i elegantna alternativa za pelene za jednokratnu upotrebu. Visokokvalitetni materijali i potpuno prianjanje oko nogu osiguravaju udobnost nošenja pelena. Integrirani i patentirani sustav obloga i podstave, koji ravnomjerno upijaju vlagu, osiguravaju da je koža djeteta što je više moguće suha na kopnu. Vlaga se zahvaća u unutarnjoj oblozi i raspoređuje se na veće područje. Brzo se suši. Veće nezgode se zadržavaju i pelena se može oprati nakon plivanja na 30° na blagom ciklusu. UV zaštita 50+.
Održavanje: operite na 30° C na blagom programu, ne peglajte, ne sušite u sušilici.
UPOZORENJE! Operite proizvod prije prve upotrebe. Sva ambalaža treba se sigurno ukloniti i pohraniti za buduće potrebe. Proizvod uvijek koristite pod nadzorom odrasle osobe. Ne izlažite dijete izravnoj sunčevoj svjetlosti, pelena ne zamjenjuje upotrebu zaštitnog sredstva. Ne ostavljajte dijete bez nadzora u blizini vode.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.