Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

LOL kuća 560531

Redovna cijena
1.999,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • LOL kuća
  • 85+ iznenađenja i tročlana obitelj
  • Puno dodataka (jacuzzi, bazen...)
  • Dob: 5+ god
Stigao je dan za useljenje u LOL kuću. Kamion za selidbe vozi kutije s namještajem na LOL adresu!

LOL kuća na tri kata sa interaktivnim elementima.
85+ iznenađenja i tročlana LOL FAMILY! 

Napravljena je od pravog drva, ima tri kata, šest soba i funkcionalno dizalo. Vanjski popločani dio dvorišta uključuje pravi bazen za hladnu vodu, jacuzzi za toplu vodu i pješčanik za L.O.L ljubimca. Lutkice mijenjaju boju, okupaj ih na oba mjesta i provjeri kako će izgledati.

Na prvom katu su dnevni boravak sa svjetiljkom (koja svijetli) i kuhinja sa stolom, stolicama i hladnjakom punim delicija. 
Na drugom katu se nalaze spavaća soba i kupaonica. U spavaćoj sobi je krevet na kat i kolijevka. U kupaonici su kada i wc školjka sa zvučnim i svjetlosnim efektima. 
Ormar se nalazi na trećem katu, a u njega se može objesiti odjeća za lutkice, dok sitni ukrasi imaju svoje mjesto u ladicama.
Spiralnim stepenicama se može doći na krovnu terasu, a scenografija se može mijenjati iz dana u noć. S jedne na drugu etažu kuće lutkice se mogu voziti i funkcionalnim dizalom.
Dimenzije: 100 x 20 x 63 cm.

Dob: 6+ god.

Dimenzije: 95 x 85 x 50 cm.
Dimenzije sastavljene kućice: 102 x 21 x 64 cm.
Sastav: plastika, drvo.
Za rad je potrebno 9 AA baterija.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.