MAXI COSI Autosjedalica i-size 76-150 cm Basic Blue Titan i-size basic blue - Baby Center internet trgovina
0
MAXI COSI Autosjedalica i-size 76-150 cm Basic Blue Titan i-size basic blue
331,81 € 2.499,99 Kn
REDOVNA CIJENA
331,81 € 2.499,99 Kn

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 2 do 4 radnih dana

Šifra (SKU): 1095921

Boje

MAXI COSI Autosjedalica i-size 76-150 cm Basic Black Titan i-size basic blackMAXI COSI Autosjedalica i-size 76-150 cm Basic Blue Titan i-size basic blue
  • skupina 1, 2, 3; prikladno od 15 mjeseci do 12 godina
  • patentirani AirProtect zračni jastuk
  • opremljen bočnom zaštitom G-CELL
  • sigurnosni pojas u 5 točaka
  • Isofix i Top Tether
  • prozračna tkanina i ClimaFlow
  • 5 različitih položaja naslona
  • 11 različitih razina potpore za glavu
Titan i-Size dizajniran je za zaštitu, udobnost i izdržljivost. Autosjedalica za nekoliko dobnih skupina 1, 2, 3 izrađena je po najvišim sigurnosnim standardima i-Size i pruža sigurnost i udobnost djeci od 15 mjeseci do 12 godina. Titan i-Size ima tehnologiju G-CELL integriranu u bočnu stranu autosjedalice kako bi zaštitila vaše dijete od bočnih sudara.

Sigurnost
Integriran s G-CELL tehnologijom na bočnoj strani autosjedalice. Ovaj fleksibilan, ali snažan materijal dizajniran je da rasprši udarne sile dalje od vašeg djeteta i smanji ozljede. Sigurnosni pojas u 5 točaka čuva vaše dijete sve dok ne bude dovoljno staro da koristi sigurnosni pojas u automobilu.

Korištenje
Titan i-Size se brzo i jednostavno postavlja pomoću sustava Isofix i Top Tether. Ako je vaše dijete još uvijek maleno, možete koristiti sigurnosni pojas u 5 točaka kako biste ga uvijek zaštitili. Čim vaše dijete bude dovoljno staro da koristi sigurnosni pojas u automobilu, pojas se može lako skinuti i spremiti. Titan i-Size je dizajniran da raste s vašim djetetom. Ovu autosjedalicu možete koristiti dugi niz godina. Ima podesivi naslon za glavu koji se prilagođava na 11 različitih razina.

Udobnost
Titan i-Size ima 5 različitih položaja naslona kako bi djetetu pružili udobnost u svakom trenutku. Ako vaše dijete drijema tijekom vožnje ili želi gledati kroz prozor, ova podsesiva autosjedalica uvijek će biti vrlo udobna, ugodna i prije svega sigurno postavljena.
Garancija (u mjesecima) 24mesecev
U paketu (što uključuje) Avtosedež
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN