MINIKOIOI komplet za jelo bubble beige 101070014 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
MINIKOIOI komplet za jelo bubble beige 101070014
269,90 KN
REDOVNA CIJENA
269,90 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1077450

  • silikonski komplet: žlica, tanjurić, podbradnjak
Minikoioi visokokvalitetni pribor za hranjenje izrađen od 100 % premium silikona.

Set se sastoji od:
  • Žlica Scooper - meka silikonska žlica nježna je prema desnima, pomaže u razvoju motoričkih sposobnosti,
  • Tanjurić Portions - protuklizna podloga drži tanjurić sigurnim na stolu, može se koristiti u pećnici i mikrovalnoj pećnici do 200 stupnjeva,
  • Podbradnjak Flexi Bib - pojasevi jedinstvenog dizajna pričvršćeni su na donjem dijelu leđa bebe umjesto na vratu, s podesivim bočnim remenima možete podesiti podbradnjak na rastuću veličinu bebe.
  • AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.