NUVITA inhalator električni 5022 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
NUVITA inhalator električni 5022
549,99 KN
REDOVNA CIJENA
549,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 777522

  • Električni Inhalator
  • Napajanje: 230 V - 50 Hz
  • Protok zraka u kompresor: približno 9 l / min
  • Maksimalni tlak: 1,5 bar
  • Uključuje masku za odrasle i za djecu
  • Maske ne sadrže ftalate
  • Preporuča se kod alergija i bolesti čitavog dišnog sustava
  • Garancija: 2 god
Nuvita električni inhalator preporučuje se za liječenje alergija i bolesti cijelog dišnog sustava. Omogućuje brzo udisanje preporučenih lijekova, čestice inhalacije su optimalne veličine i tako omogućuju duboko i ciljano odlaganje lijekova, čime se optimizira terapija cijelog dišnog sustava.

Zahvaljujući svojoj učinkovitosti, inhalator Nuvita 5022 uvijek osigurava ispravan i potpun unos lijekova, čime se osigurava maksimalna učinkovitost liječenja. Inhalator može koristiti cijela obitelj, jer uključuje masku za odrasle i djecu. Maske su izrađene od materijala koji ne sadrže ftalate. Ima raspršivač s dvije brzine, za 2 i 8 ml lijeka.
Nuvita inhalator 5022 uključuje sve dodatke za najčešće terapije (maska za odrasle, dječja maska, cijev, raspršivač, nosni inhalator za dijete, usnik.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.