OK BABY OK BABY kada Onda light rose - Baby Center internet trgovina
0
OK BABY OK BABY kada Onda light rose
REDOVNA CIJENA
229,99 KN 30,52 €

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 489906

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Anatomski oblikovana
  • Za dob: od 0 do 12 mjeseci (do 15 kg)
  • Dvije pozicije sjedenja: - za djecu od 0 do 6 mjeseci i - za djecu od 6 do 12 mjeseci
  • S tri uporišta za stabilno sjedenje (po jedno ispod pazuha i jedno između nogu)
  • Micro-encapsulated liquid crystal digital termometar - naljepnica u obliku LCD ekrana na kojoj se prikazuje temperatura vode u °C
OK Baby Onda anatomski je oblikovana kadica za kupanje primjerena za djecu od rođenja do starosti od otprilike 12 mjeseci.
Dijete u kadici OK Baby Onda, ovisno o svojoj dobi, može sjediti na dva različita načina. Jedna pozicija je za djecu od rođenja do 6 mjeseci, a druga pozicija za djecu od 6 mjeseci do godinu dana.
Anatomski oblikovano sjedalo ima tri uporišta za stabilno sjedenje; po jedno ispod pazuha i jedno između nogu. Zahvaljujući uporištima kupanje je olakšano i prilikom kupanja novorođenčeta više nećete trebati pomoć druge osobe.
Kadica je opremljena termometrom koji olakšava pripremu vode primjerene temperature (micro-encapsulated liquid crystal digital thermometer - naljepnica u obliku LCD ekrana na kojem se prikazuje temperatura vode u °C).
Kadica ima i oznaku za maksimalnu razinu vode, a otvor za pražnjenje na dnu dizajniran je za brzo i učinkovito pražnjenje vode.

Dimenzije (duljina x visina x širina): 53 x 26 x 93 cm.

KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.