OK BABY OK BABY kadica Laguna green 79344 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
OK BABY OK BABY kadica Laguna green 79344
169,99 KN
REDOVNA CIJENA
169,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 489881

  • Široka i prostrana kadica
  • Za dob: od 0 do 12 mjeseci
  • Micro-encapsulated liquid crystal digital termometar - naljepnica u obliku LCD ekrana na kojoj se prikazuje temperatura vode u °C
  • Oznaka za maksimalnu razinu vode
Široka i prostrana OK Baby kadica za kupanje Laguna primjerena je za djecu od rođenja do starosti od otprilike 8 mjeseci.
Kadica je opremljena termometrom koji olakšava pripremu vode primjerene temperature (micro-encapsulated liquid crystal digital thermometer - naljepnica u obliku LCD ekrana na kojem se prikazuje temperatura vode u °C).
Kadica ima i oznaku za maksimalnu razinu vode, a otvor za pražnjenje na dnu dizajniran je za brzo i učinkovito pražnjenje vode.

Dimenzije (duljina x visina x širina): 53 x 29 x 83 cm.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.