OK BABY OK BABY kadica Onda blue 82384 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
OK BABY OK BABY kadica Onda blue 82384
219,99 KN
REDOVNA CIJENA
219,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 489912

  • Anatomski oblikovana
  • Za dob: od 0 do 12 mjeseci (do 15 kg)
  • Dvije pozicije sjedenja: - za djecu od 0 do 6 mjeseci i - za djecu od 6 do 12 mjeseci
  • S tri uporišta za stabilno sjedenje (po jedno ispod pazuha i jedno između nogu)
  • Micro-encapsulated liquid crystal digital termometar - naljepnica u obliku LCD ekrana na kojoj se prikazuje temperatura vode u °C
OK Baby Onda anatomski je oblikovana kadica za kupanje primjerena za djecu od rođenja do starosti od otprilike 12 mjeseci.
Dijete u kadici OK Baby Onda, ovisno o svojoj dobi, može sjediti na dva različita načina. Jedna pozicija je za djecu od rođenja do 6 mjeseci, a druga pozicija za djecu od 6 mjeseci do godinu dana.
Anatomski oblikovano sjedalo ima tri uporišta za stabilno sjedenje; po jedno ispod pazuha i jedno između nogu. Zahvaljujući uporištima kupanje je olakšano i prilikom kupanja novorođenčeta više nećete trebati pomoć druge osobe.
Kadica je opremljena termometrom koji olakšava pripremu vode primjerene temperature (micro-encapsulated liquid crystal digital thermometer - naljepnica u obliku LCD ekrana na kojem se prikazuje temperatura vode u °C).
Kadica ima i oznaku za maksimalnu razinu vode, a otvor za pražnjenje na dnu dizajniran je za brzo i učinkovito pražnjenje vode.

Dimenzije (duljina x visina x širina): 53 x 26 x 93 cm.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.