Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

PEG PEREGO HRANILICA SIESTA MELA

Redovna cijena
1.789,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Za dijete od rođenja do 3 god
  • Ispočetka kao udobna ležaljka, kasnije hranilica i stolić za igranje
  • Naslon za ruke za dodatnu udobnost
  • Namještanje po visini u 9 položaja
  • Garancija: 1 god
Siesta je višenamjenska hranilica koja prati dijete od rođenja do 3 god. Primjerena je za novorođenče kao udobna ležaljka, a zatim kao stolica za hranjenje i igru, a kasnije kao stolica za veće dijete. 

Siesta je nekoliko proizvoda u jednom, s njom štedite prostor. 
Siesta hranilica lako se premješta, gumeni kotači ne ostavljaju tragove i nema oštećenja podova. 

Opremljena je inovativnim sustavom kočenja ""Stop & Go"" patentiranim u Peg Peregu. Stop & Go omogućava da hranilicu pomiču samo odrasle osobe, jer se kotači spuštaju pritiskom na dva sigurnosna gumba. 

Visina se može namještati u 9 razina, naslon se namješta u 5 položaja do ležećeg, naslon za noge prilagođava se u 3 položaja. 
Hranilica ima sigurnosni remeni u 5 točaka koji se regulira po visini djeteta. 
Sjedalo je mekano i podstavljeno, dvostruki pladanj može se ukloniti i jednostavno očistiti, a može se prati i u perilici posuđa.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.